Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Δε δύναται να εγγυηθεί τη σταθερότητα της χώρας ένας παραπαίων πρωθυπουργός

Τα πράγματα είναι απλά, απλούστατα.

Όταν μια χώρα επί της ουσίας βρίσκεται μέσα στη δίνη της σύγκρουσης δυο βουβαλιών (ΗΠΑ-Ρωσία), είναι αυτονόητο ότι ο κυβερνήτης της θα πρέπει να είναι ισχυρός ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει τις παγίδες, τις ανατροπές, τις καραμπόλες, τις προβοκάτσιες και τις προδοσίες που προκύπτουν πάντα σε τέτοιου είδους διαμάχες.

Δυστυχώς, κατόπιν της νέας τροπής που πήρε το σκάνδαλο των υποκλοπών, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα σκάνδαλα (πλιάτσικο εν μέσω κορονοκρίσης, λεηλασία εν μέσω γεωπολιτικού χάους, πετσωμένες λίστες προς βδελυρή προπαγάνδα, διεφθαρμένοι βουλευτές που διαγράφηκαν αφότου έβαλαν το δάχτυλο στο μέλι) και τον δύσκολο χειμώνα που έρχεται ανεμπόδιστος όπου ο λαός θα πει το ψωμί ψωμάκι, τα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα που χρησιμοποιεί εσχάτως ο Κυριάκος για να πείσει ότι παρά τις απανωτές κατραπακιές παραμένει ισχυρός, άρα συνεχίζει να εγγυάται τη σταθερότητα της χώρας απέναντι στις γεωπολιτικές απειλές, είναι τζούφια και πέφτουν στο κενό.

Όπως αυτό το άθλιο, με τις ξαφνικές ανακοινώσεις για έρευνες υδρογονανθράκων δυτικά και νοτιοδυτικά της Κρήτης και επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 μίλια στα νοτιοανατολικά της Κρήτης, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να επισκιάσει τις νέες αποκαλύψεις για το… επιτελικό παρακράτος.

Θέλει να μας πει δηλαδή ο… παραλίγο Μωυσής ότι ενώ θα αντικρούει τις κατηγορίες -οι οποίες μαθαίνουμε ότι θα ανανεώνονται εβδομαδιαία- για τις υποκλοπές με την κυβέρνηση να κρέμεται κυριολεκτικά από μια κλωστή, θα είναι σε θέση να ανασχέσει επιτυχώς ένα πιθανό θερμό επεισόδιο από τον τραμπούκο επεκτατικό γείτονα, ως απάντηση στις… ετεροχρονισμένες πατριωτικές μαγκιές του.

Κι όλα αυτά την ώρα που το μέτωπο στην Ουκρανία φαίνεται ότι βαίνει στην τελική ευθεία, με όλους τους παράγοντες που αναφέραμε στην αρχή να είναι στο τραπέζι. Αυτό τουλάχιστον δείχνουν τα τεκταινόμενα (αποτέλεσμα ενδιάμεσων αμερικανικών εκλογών, διαρροές για εκεχειρία Ουκρανίας-Ρωσίας, απόσυρση Ρώσων από Χερσώνα).

Πάρ΄ το αλλιώς Κυριάκο, γιατί πολύ φοβούμαστε ότι εκτός από υπονόμευση των θεσμών και της δημοκρατίας ενδέχεται να κατηγορηθείς και για εσχάτη προδοσία.

Στην εξίσωση βάλτε και το επικό άδειασμα της Ευρώπης στον Κυριάκο μέσω του διασυρμού από την επιτροπή PEGA, καθώς και την αναμενόμενη έκρηξη γαλάζιων βουλευτών, οι οποίοι όπως πληροφορούμαστε δεν είναι διατεθειμένοι να στηρίξουν τον Κυριάκο για τις υποκλοπές στα καφενεία και ως λύση στο αδιέξοδο που έχουν περιέλθει προκρίνουν την αλλαγή ηγεσίας ώστε να μπορούν να βγουν να μιλήσουν στον κόσμο με άνεση.

Συνεπώς, είναι ήλιου φαεινότερο ότι ο Κυριάκος είναι πια ένας αδύναμος σε αποδρομή πρωθυπουργός κι όσο παραμένει στο τιμόνι της διακυβέρνησης της χώρας προσπαθώντας να διασωθεί με διάφορα θλιβερά τερτίπια, η Ελλάδα κινδυνεύει να καταλήξει βαριά λαβωμένη στα βράχια.

Μόνη λύση πλέον για τη σωτηρία της πατρίδας, η προκήρυξη εκλογών… χθες!!!

Κι αν εξακολουθήσει να το αρνείται ο Κυριάκος, επιτέλους ας αναλάβουν τις ευθύνες τους οι πατριωτικές δυνάμεις της ΝΔ.

Συνεχίζεται…

Του Αδέξιου Δεξιού

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.