Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Το εφιαλτικό σύνθημα που σαρώνει την Τουρκία

Κίνδυνος για όλον τον πολιτισμένο κόσμο

Η Τουρκία δεν είναι κίνδυνος μόνο για την Ελλάδα, αλλά για ολόκληρη την ανθρωπότητα. Όσο και εάν οι τούρκοι έχουν καταφέρει μεθοδικά να αποκοιμίσουν εξαγοράζοντας με άφθονο χρήμα διεφθαρμένους πολιτικούς στον δυτικό κόσμο, η ίδια η Τουρκία συνιστά έναν διαχρονικό εχθρό του ανθρώπινου πολιτισμού, όπως ακριβώς περιγράφεται και στον εθνικό της ύμνο.

Αδίστακτοι, δόλιοι μετέρχονται οποιονδήποτε τρόπο για να καλύψουμε τα εγκλήματα τους ώστε να μπορούν ελεύθερα να τα επαναλάβουν.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα η Τουρκία φαίνεται ότι ετοιμάζεται για την τελική επίθεση. Το εφιαλτικό σύνθημα που έχει κάνει την εμφάνισή του από τα στρατόπεδα έως τα γήπεδα, δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες: Ο Αλλάχ είναι ένας και ο στρατός του είναι ο τούρκικος!

Ακριβώς αυτό που έλεγε ο Ερντογάν εδώ και χρόνια. Ότι θέλει να φτιάξει τον στρατό του Ισλάμ.

Ο Αλλάχ είναι ένας και ο στρατός του είναι ο τουρκικός!

Όλα δείχνουν πως η Ελλάδα θα είναι παλι αυτή που θα κρατήσει τις Θερμοπύλες του πολιτισμού, εφόσον φυσικά πρυτανεύσει η λογική και η ιστορική σοφία. Δεν είναι δυνατόν ο κίνδυνος να είναι δίπλα μας και εμείς να ξιφομαχούμε με φαντάσματα, θεωρώντας ότι βρισκόμαστε σε πόλεμο με τη Ρωσία.

Δείτε το βίντεο με το εφιαλτικό σύνθημα σε τουρκικό στρατόπεδο εκπαίδευσης:

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.