Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Πότε θα κάνει ξαστεριά;

Φανταστείτε να ξυπνούσαμε μια ωραία πρωία και να βλέπαμε στο τιμόνι της χώρας πραγματικούς άριστους.

Οι οποίοι θα υπηρετούσαν ανιδιοτελώς τον λαό.

Δίχως να εκμεταλλεύονται αναπάντεχες κρίσεις για να γίνουν οι πλούσιοι πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι.

Δίχως να στέκονται στα τέσσερα, εκτελώντας αδιαμαρτύρητα τις εντολές των ισχυρών του πλανήτη, οι οποίοι θέλουν την Ελλάδα φέουδό τους κι ένα απλό πιόνι στη νοσηρή γεωπολιτική σκακιέρα τους.

Με ορθή μεταναστευτική πολιτική,  που δε θα μετατρέπει τη χώρα σε αποθήκη ψυχών και τους κυβερνώντες σε φύλακες  της δυστυχίας, επειδή έτσι τους διέταξαν πάλι οι ισχυροί για να προστατεύσουν τις χώρες τους, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους την καταστροφή που προκαλούν στην Ελλάδα.

Με αντικειμενική ενημέρωση χωρίς… πετσωμένους παπαγάλους που κάνουν τη νύχτα μέρα γιατί έτσι τους είπε το αφεντικό του Μαξίμου που τους κόβει παχυλές διαφημίσεις.

Με ασφάλεια και φως στις ζωές των πολιτών, κι όχι σκοτάδι με κάθε λογής  εγκληματίες να σκοτώνουν μέρα μεσημέρι δημοσιογράφους κάνοντας ορμητήριά τους μέχρι και φοιτητικές εστίες, και ανώμαλους που δε διστάζουν να βιάζουν ανήλικα παιδιά διότι ξέρουν ότι στο τέλος θα τη σκαπουλάρουν.

Με ισχυρή οικονομία που θα προσφέρει ευμάρεια στον λαό και δε θα τον ξεζουμίζει με δυσβάσταχτους φόρους για να συντηρείται το αρρωστημένο πελατειακό μοντέλο της μεταπολίτευσης, όπου οι μόνοι ευεργετημένοι είναι οι γνωστοί-άγνωστοι νταβατζήδες και οι κακομοίρηδες που ξεπουλάνε την ψήφο τους για μια θέση στο δημόσιο, αδιαφορώντας για τη ζημιά που προκαλούν στους συμπολίτες τους.

Ποτέ μη λες ποτέ…

Καλή λευτεριά!!!

Πού θα πάει, κάποια στιγμή θα έρθει…

Των Αδέξιου Δεξιού – Αριστερού Ψάλτη  
Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.