Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Ο Οικογενειακός εμφύλιος στο Νότιο Τομέα και τα «όρια της ανηθικότητας»

Ντόρα και Κυριάκος διασταυρώνουν τα ξίφη τους μέσω …αντιπροσώπων

Η απόλυτη στήριξη του πρωθυπουργού στον βουλευτή του νότιου τομέα Βασίλη Σπανάκη  κατά την συζήτηση στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, δείχνει ότι ένα μεγάλο εσωκομματικό μέτωπο έχει ανοίξει στην Ν.Δ.

Η αντιπαράθεση μεταξύ βουλευτών και υπουργών παραλίγο να μετατραπεί σε γενικευμένη σύρραξη με βουλευτές όπως ο Γιάννης Λοβέρδος να λέει ευθέως ότι υπάρχουν υπουργοί που κινούνται «στα όρια της ανηθικότητας»!

Η ουσία είναι ότι οι βουλευτές είχαν απόλυτο δίκιο, διότι οι υπουργοί στην πλειοψηφία τους έχουν κατεβάσει τα μολύβια και προσπαθούν απεγνωσμένα να εξυπηρετούν την κομματική πελατεία στην περιφέρεια τους, ώστε να εξασφαλίσουν την επανεκλογή τους. Μοναδική εξαίρεση ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος έχει βάλει πλώρη για την ηγεσία του κόμματος και εξυπηρετεί κυρίως μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας, όπως είδαμε και στην «υπόθεση Μαραβέγια».

Βουλευτές και πολιτευτές λοιπόν βρίσκονται σε δεινή θέση, διότι αδυνατούν να παρέχουν ακόμα και τις απλούστερες εξυπηρέτησεις στους ψηφοφόρους τους, ειδικά όταν έχουν απέναντι τους κάποιον υπουργό.

Μία από τις σκληρότερες μάχες αυτού του επιπέδου, είναι αυτή στον Β3 νότιου τομέα, μεταξύ του Τάκη Θεοδωρικάκου, υπουργού προστασίας του πολίτη, και του Βασίλη Σπανάκη, βουλευτή.

Η αλήθεια είναι ότι ο υπουργός έχει σπάσει κάθε ρεκόρ, διοργανώνοντας πολυτελή σουαρέ  στο Γκολφ της Γλυφάδας η περίεργα δείπνα στην Ηλιούπολη με παριστάμενους που θεωρούνται «αμφιλεγόμενα πρόσωπα».

Ο Σπανάκης στις γαρίδες και τα κοκτέιλ, αντιπαραθέτει πλαστικά πιατάκια, πιρουνάκια και πατατάκια. Φυσικά, αυτό δεν είναι επιλήψιμο. Το αντίθετο θα προκαλούσε ερωτηματικά.

Αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί, είναι ότι ο Τάκης Θεοδωρικάκος στηρίζεται φανατικά από την Ντόρα Μπακογιάννη, ενώ ο Βασίλης Σπανάκης από τον Κυριάκο, με τον οποίο είναι και κουμπάροι!

Η άμεση παρέμβαση του πρωθυπουργού λοιπόν στους προβληματισμούς που εξέφρασε ο Βασίλης Σπανάκης, δείχνει ότι το μέτωπο στο νότιο τομέα δεν είναι μόνο εσωκομματικό, αλλά τείνει να εξελιχθεί σε οικογενειακό εμφύλιο.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.