Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Απορημένος ο Κυριάκος από τις νέες επιθέσεις για το σκάνδαλο των υποκλοπών

Τον είχαν διαβεβαιώσει ότι «υποκλοπές τέλος»

Τα άσχημα νέα έφτασαν στα αυτιά του Κυριάκου μόλις τελείωσε την ποδηλασία στα μαγευτικά βουνά της Ηπείρου. Λογικό, αφού το υπερσύγχρονο κράνος που φορούσε προστάτευε πλήρως τόσο τον πολύτιμο εγκέφαλο του πρωθυπουργού όσο και τα αυτιά του, καθιστώντας τα αδιαπέραστα σε οποιονδήποτε ήχο του εξωτερικού περιβάλλοντος.

Το κράνος ήταν ελβετικό, όπως και το ποδήλατο το οποίο θεωρείται από τα καλύτερα που έχουν φτιαχτεί από ανθρώπινο χέρι, καθώς μόνο ο σκελετός του κοστίζει πάνω από 5000 €.

Όταν λοιπόν τελείωσε η περιήγηση στην Αρίστη Ιωαννίνων, ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για τα δύο διαδοχικά αφιερώματα στο σκάνδαλο υποκλοπών από το μιντιακό συγκρότημα το οποίο τον έχει στηρίξει όσο κανένα άλλο τα τελευταία πέντε χρόνια.

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται αυτό» Αναρωτήθηκε ο πρωθυπουργός ως άλλος Μανώλης Καψής. «Με είχαν διαβεβαίωση ότι υποκλοπές τέλος. Το είχαν βάλει μάλιστα και πρωτοσέλιδο»! Μονολογούσε…

Ο στενός του συνεργάτης όμως ο οποίος τον ενημέρωσε για τα δημοσιεύματα ήταν έτοιμος για να καθησυχάσει τον Κυριάκο. Άλλωστε, η ψυχολογία του πρωθυπουργού είναι εξαιρετικά ευαίσθητη και χρειάζεται ειδικό χειρισμό, προκειμένου να βρίσκεται στην ανάλογη νοητική κατάσταση ώστε να συνεχίσει την εξαιρετική προσφορά του στην πατρίδα.

«Μην ανησυχείτε πρόεδρε, στο Γρηγόρη αναφέρονται. Για εσάς δε λένε τίποτα»

Η διαβεβαίωση αυτή λειτούργησε ευεργετικά για τον ψυχικό κόσμο του Κυριάκου.

Την ίδια στιγμή όμως σε κτίριο στο κέντρο των Αθηνών, στενή συνεργάτιδά του πρωθυπουργού η οποία διαθέτει τεράστια εμπειρία διότι υπηρέτησε σε αντίστοιχη θέση πριν από κάποιες δεκαετίες έχοντας ζήσει παρόμοιες καταστάσεις, χτυπούσε κυριολεκτικά το κεφάλι της στον τοίχο.

Την ώρα που ο Κυριάκος ατένιζε τον καταγάλανο ορίζοντα στις κορυφές των βουνών, αυτή έβλεπε ως εφιάλτη το φάντασμα του Κουτσόγιωργα να ξεπροβάλλει στο εδώλιο του ειδικού δικαστηρίου, έχοντας την μορφή του «σύγχρονου Μωϋσή»… Και αυτόν άλλωστε τον διαβεβαίωναν πως τα είχε κάνει «όλα νόμιμα»…

Η συγκεκριμένη κυρία την οποία κακώς έχουν απομακρύνει από το Μέγαρο Μαξίμου, γνωρίζει πολύ καλά πως η κυβερνητική λειτουργία δεν ορίζεται από δημοσιεύματα τύπου «δεν φταίω εγώ φταίει ο ανιψιός μου», αλλά από τα ΦΕΚ. 

Συντάκτης: ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.