Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Παιδιά, δεν είναι η δήλωση Καραμανλή, που φυσικά έχει την σημασία της για τα εντός της ΝΔ. Είναι πως η γραμμή Μητσοτάκη …

Manos Epitropakis 
Παιδιά, δεν είναι η δήλωση Καραμανλή, που φυσικά έχει την σημασία της για τα εντός της ΝΔ. Είναι πως η γραμμή Μητσοτάκη δεν του βγαίνει, δεν αντέχει, και όσοι τον συμβουλεύουν να ταμπουρωθεί πίσω από αυτήν, απλά τον φθείρουν περισσότερο. Ο Μητσοτάκης δυστυχώς, και αυτό είναι που με έχει εξοργίσει προσωπικά, επέλεξε να καλύψει με ψέμματα και ψευδοπρωτοβουλίες Διαφάνειας κάτι που είναι πολύ χοντρό για την Δημοκρατία μας. Προσπάθησαν εξ αρχής να το υποβαθμίσουν, και δεν το πέτυχαν. Προσπάθησε ο Μητσοτάκης με δύο παραιτήσεις να ξεμπερδέψει, δεν του βγήκε. Κατέφυγε σε Θεωρείς Συνωμοσίας για να ερμηνεύσει την στάση της αντιπολίτευσης, τον πήραν στο ψιλό.

Δεν γίνεται, όλη η αντιπολίτευση, ο Βενιζέλος και ο Αλιβιζάτος, ναι οι υπόλοιποι Συνταγματολογοι, ο διεθνής τύπος, όλοι αυτοί να κατηγορούνται πως παίζουν το παιχνίδι του Πούτιν, του Ερντογάν, του Τσίπρα ναι του Φουφουτου και ο Μητσοτάκης να μην έχει καμία ευθύνη. Δεν είναι δυνατόν να γίνεται ο Ανδρουλάκης ο Θύτης της Υπόθεσης και η Κυβέρνηση το Θύμα.
Από την στιγμή που έγινε η αποκάλυψη της Παρακολούθησης, όλα πρέπει να έρθουν στο φως. Ο Μητσοτάκης και η Κυβέρνηση κάνουν ένα βήμα ψευτοδιαφάνειας και δέκα βήματα συσκότισης. Πέφτουν συνεχώς σε αντιφάσεις, και ιδρώνουν να Παριστάνουν πως δεν τρέχει τίποτα, ή πως όλα αυτά αποσκοπούν στον ίδιο τον Μητσοτάκη. Συγνώμη, αλλά και στον Μητσοτάκη να αποσκοπούν, ο Μητσοτάκης οφείλει να απαντήσει με ειλικρίνεια ούτως ή άλλως. Ο δρόμος που επέλεξε θα του κοστίσει. Η υπόθεση εξελίσσεται στο προσωπικό του Βατοπέδι. Η Γραμμή Μητσοτάκη είναι που παράγει πολιτική αστάθεια, ο ίδιος ο Μητσοτάκης γίνεται πλέον ο παράγοντας αστάθειας. Πλέον ακούγεται θόρυβος κι εντός της ΝΔ. Ας πρόσεχε. Αλλά δεν έχει κανένα δικαίωμα να παίζει με την χώρα.
Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.