Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Το Μαξίμου βάζει σε εφαρμογή το «σχέδιο Καλιγουλας»

Συντάκτης: ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

Με ένα σχέδιο πολιτικής επικοινωνίας εμπνευσμένο από την ιστορία θα απαντήσει το Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να απαντήσει στις Προκλήσεις της αντιπολίτευσης που ζητούν πλέον ανοιχτά παραίτηση του πρωθυπουργού και εκλογές.

Είναι το σχέδιο που χρησιμοποίησαν πολιτικοί άντρες οι οποίοι έμειναν στην ιστορία, όταν βρέθηκαν σε δύσκολη θέση από τους πολιτικούς τους αντιπάλους. Χαρακτηριστικές περίοδοι της εφαρμογής του, ήταν επί των Ρωμαίων αυτοκρατόρων Νέρωνος, Καλιγούλα και Κόμμοδου, όταν οι συγκλητικοί πολιτικοί τους αντίπαλοι προσπαθούσαν να εκμεταλλευτούν την λαϊκή δυσαρέσκεια για να τους ανατρέψουν.

Το σχέδιο ουσιαστικά παρέχει στο εκλογικό σώμα μία απεικόνιση του τι θα συμβεί εάν ανατραπεί ο αυτοκράτορας, εν προκειμένω ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Αυτό ακριβώς καταγράφεται σήμερα στις σχετικές παρεμβάσεις των μεγάλων φιλοκυβερνητικών εφημερίδων, που προειδοποιούν τον ελληνικό λαό ότι εάν φύγει ο Κυριάκος και επικρατήσει πολιτική αβεβαιότητα, τότε το ενδεχόμενο οικονομικής αλλά και εθνικής καταστροφής είναι ορατό.

Με αυτόν τον τρόπο το Μαξίμου θα επιδιώξει να απαντήσει στις κραυγές, που πλέον ακούγονται και εντός της παράταξης, για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

Τις επόμενες ημέρες λοιπόν, θα δούμε την μεγάλη επικοινωνιακή αντεπίθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην πλήρη της μορφή. Θα διαβάσουμε για την μεγάλη ευκαιρία που περιμένει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με την ανατροπή Κυριάκου, για το πως θα πάρουν φωτιά οι τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα με την ανατροπή Κυριακού, για το πως θα αδειάσουν τα ράφια των σούπερ μάρκετ με την ανατροπή Κυριάκου, για το πως το Κρεμλίνο θα ανοίξει σαμπάνιες με την ανατροπή Κυριακού κλπ. Αν και το τελευταίο ενδέχεται να μην χρησιμοποιηθεί, διότι το θετικό εμπορικό ισοζύγιο υπέρ Ρωσίας επί Κυριάκου Μητσοτάκη δεν το είχε φανταστεί ο Πούτιν ούτε στα πιο αισιόδοξα του όνειρα.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.