Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

New York Times : «Η σαπίλα στην καρδιά της Ελλάδας είναι ξεκάθαρη».

Φαίνεται ότι η πολιτική σύγκρουση και μάλιστα ενόψει της προ ημερησίας συζήτησης στη Βουλή θα είναι σφοδρή. Ήδη ξεκίνησε ανταλλαγή πυρών μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, με αφορμή  δημοσίευμα των New York Times με τίτλο: «Η σαπίλα στην καρδιά της Ελλάδας είναι ξεκάθαρη».

Πριν από λίγη ώρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε ένα tweet μιλώντας για τη «σήψη του επιτελικού παρακράτους και των παράνομων παρακολουθήσεων που γίνονται πρωτοσέλιδο στα διεθνή ΜΜΕ».

 «Όσο ο Μητσοτάκης παραμένει, θα διασύρει τη χώρα διεθνώς»

 

«Η σήψη του επιτελικού παρακράτους και των παράνομων παρακολουθήσεων γίνονται πρωτοσέλιδο στα διεθνή ΜΜΕ. Όσο ο κ. Μητσοτάκης παραμένει, τόσο θα διασύρει τη χώρα διεθνώς». Αυτό αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτηση του στο Twitter με αφορμή άρθρο στους New York Times, του δημοσιογράφου Αλεξάντερ Κλαπ, με τίτλο: «The rot at the heart of Greece Is now clear for everyone to see» (σ.σ. «Η σήψη στην καρδιά της Ελλάδας είναι πλέον ορατή σε όλους»).

 

Αδιαφορείτε για τη χώρα προκειμένου να κάνετε κακό στην κυβέρνηση»

 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης με μία ανακοίνωση. «Κύριε Τσίπρα, μην εκτίθεστε. Η άποψη ενός guest αρθρογράφου δεν απηχεί την άποψη μιας εφημερίδας. Ξέρουμε ότι, προκειμένου να πλήξετε την κυβέρνηση, εσείς και οι φίλοι σας, αδιαφορείτε για τη χώρα. Κατά σύμπτωση ο δημοσιογράφος που κάνετε σήμερα “σημαία” είναι ο ίδιος που τον Μάρτιο του 2020 κατήγγελλε διεθνώς την Ελλάδα επειδή υπερασπιζόταν τα σύνορά της».

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.