Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Οργισμένη ανακοίνωση των ταξιτζήδων για τον Θεοδωρικάκο: «Ως εδώ!»

Το ΣΑΤΑ καταγγέλλει ότι η Αστυνομία απούσα και η κυβέρνηση αδιάφορη

Με ανακοίνωση-«καταπέλτη» το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής στρέφεται κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, ο οποίος όπως καταγγέλλει έχει επιστρέψει να πολλαπλασιαστούν τα φαινόμενα πειρατείας.

«Το ΣΑΤΑ ενημέρωσε όλες τις ελεγκτικές αρχές και ζήτησε μόνιμη και αυστηρή επιτήρηση σε σημαντικούς σταθμούς της πόλης, εντούτοις τα φαινόμενα πειρατείας όχι μόνο δεν μειώθηκαν, αντιθέτως πολλαπλασιάστηκαν» αναφέρει στην ανακοίνωσή του το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής και προσθέτει: «το αεροδρόμιο, το λιμάνι, το Μοναστηράκι, τα Πρακτορεία, έγιναν η γη της επαγγελίας για τους αετονύχηδες. Αστυνομία απούσα, κυβέρνηση αδιάφορη, είναι ό,τι ακριβώς χρειάζονται οι απατεώνες για να δρουν ανεξέλεγκτα και ανενόχλητα».

Το ΣΑΤΑ τονίζει ότι ότι από εδώ και στο εξής, αφού κανένας δεν τους προστατεύει, θα προβεί σε οποιαδήποτε νόμιμη ενέργεια προκειμένου να προστατέψει τα δικαιώματα των επαγγελματιών αυτοκινητιστών Ταξί.

«Ως Συνδικάτο ολοκληρώσαμε το πρώτο στάδιο της αντίδρασής μας. Ενημερώσαμε τους πάντες για το τι συμβαίνει. Από δω και στο εξής- και αφού κανείς αρμόδιος δεν ασχολείται με την υποκλοπή έργου και την πειρατεία- είμαστε υποχρεωμένοι να προστατέψουμε μόνοι μας το μεταφορικό μας έργο, όχι για να γίνουμε ήρωες, αλλά για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε. Για κάποιους η δουλειά μας είναι ασήμαντη, αλλά για μας είναι το ΑΛΦΑ και το ΩΜΕΓΑ» τονίσει το Συνδικάτο και προσθέτει:

«Κάνουμε για τελευταία φορά έκκληση στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και ζητάμε από τον Υπουργό Παναγιώτη Θεοδωρικάκο να λάβει όποια και όσα μέτρα απαιτούνται για να σταματήσει αυτή η κατάσταση. Πρόθεση του Συνδικάτου είναι να κυνηγήσει με κάθε μέσο και με κάθε τρόπο, όποιον δεν σέβεται το νόμο και κλέβει την δουλειά μας. Εάν αυτά τα φαινόμενα δεν εξαλειφθούν τότε σημαίνει ότι κάποιοι έχουν εξασφαλίσει εύνοια και κάλυψη. Ως εδώ όμως» προσθέτει το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής και διαμηνύει πως «δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια…» καταλήγει στην ανακοίνωσή του.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.