Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Κι όμως “κόβουν” το ρεύμα παρά τις επιδοτήσεις – Εντολή για 285.000 διακοπές

Οι «αλχημείες» και τα μέτρα της κυβέρνησης Μητσοτάκη για την απορρόφηση των αλματωδών αυξήσεων στους λογαριασμούς ρεύματος, μέσω επιδοματικής πολιτικής, κάθε άλλο παρά συνεισφέρουν στο να βοηθηθούν εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά και μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Ο πρόεδρος τεχνικός της ΔΕΗ, Κώστας Μανιάτης, ανέφερε σε παρέμβασή του στο OPEN TV, ότι έχουν δοθεί 285.000 εντολές για διακοπές ρεύματος σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις, δείγμα του ότι πολίτες και καταστηματάρχες αδυνατούν να ανταποκριθούν στο «κύμα» αυξήσεων που παρασέρνει τους λογαριασμούς των τελευταίων μηνών, με την ακρίβεια να αδειάζει σε χρόνο… dt τις τσέπες τους.

Μάλιστα, ο κ. Μανιάτης προέβλεψε ότι μέχρι το τέλος του έτους, ο αριθμός των εντολών για διακοπή ηλεκτροδότησης αναμένεται να ξεπεράσει τις 400.000, δείγμα των δυσοίωνων καταστάσεων που έρχονται ενόψει φθινοπώρου και χειμώνα.

Παράλληλα, ο πρόεδρος τεχνικών ΔΕΗ «στηλίτευσε» την επιλογή της κυβέρνησης Μητσοτάκη για την εφαρμογή επιδοματικής πολιτικής απέναντι στις αυξήσεις των λογαριασμών, καθώς «παίρνουμε χρήματα από το δημόσιο ταμείο για να επιδοτούνται οι εταιρείες ενέργειας»., όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.