Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Καύσιμα: Το μεγάλο… παιχνίδι της νοθείας

Το μεγάλο παιχνίδι στα καύσιμα γίνεται στη νοθεία, υπογράμμισε η πρόεδρος βενζινοπωλών Αττικής, Μαρία Ζάγκα, μιλώντας στην εκπομπή «Ωρα Ελλάδος» στο Open TV.

Ερωτηθείσα τι να περιμένουμε το επόμενο διάστημα μετά τη νέα αύξηση στις τιμές πετρελαίου, τόνισε: «Στην τελευταία μου παραλαβή, τη Δευτέρα, “τσίμπησε” η τιμή. Η αμόλυβδη έχει φθάσει πάλι στα 2 ευρώ. Μπορεί να τη βρείτε 2.10, 2.18… Ανεβαίνει διεθνώς και το βαρέλι. Τα τιμολόγια που έρχονται έχουν καινούργιες τιμές, οπότε εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να ανεβάσουμε τις τιμές μας. Μην ξεχνάτε ότι έχουμε το πλαφόν στο ποσοστό κέρδους, που θα είναι μέχρι τέλος του έτους. Αυτό μας περιορίζει πάρα πολύ».

Για τα «περίεργα» που συμβαίνουν με τις τιμές στην αγορά καυσίμων, η κ. Ζάγκα επισήμανε ότι «ορισμένοι παίζουν περίεργα», τονίζοντας ότι το «μεγάλο παιχνίδι είναι στη νοθεία».

 

 

«Εκτός του ότι σας αδικούν στην τσέπη, καταστρέφουν και το αυτοκίνητό σας», υπογράμμισε.

 

«Αυτό που είπε ο υπουργός, ότι κάτω από 50% δεν πιάνουμε τη νοθεία, δεν το δέχομαι. Και κάτω από 10% την πιάνουμε, είναι ξεκάθαρο αυτό. Αν δεν το πιάνουν τα εργαλεία τους, να τα εξελίσσουν», τόνισε η κ. Ζάγκα.

 

Γίνονται επαρκείς έλεγχοι σε επίπεδο νοθείας; «Δεν γίνονται πολλοί έλεγχοι πάνω στη νοθεία. Οι “μαμάδες” εταιρείες που έχουν μαγαζιά με το σήμα τους, δεν έχουν ευθύνη όταν κάποιος πουλάει πολύ φθηνά. Ολοι θέλουμε να βγάλουμε χρήματα. Αλλοι τίμια κι άλλοι περίεργα», υπογράμμισε η πρόεδρος βενζινοπωλών Αττικής.

 

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.