Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Ο καιρός σήμερα

Ηλιοφάνεια θα επικρατήσει σήμερα Τρίτη, στην Πάτρα.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη θα έχει λιακάδα όλη την ημέρα, ενώ η θερμοκρασία θα συνεχίζει να παραμένει σε υψηλά επίπεδα και θα φθάσει τους 28 βαθμούς.

Οι άνεμοι δεν θα ξεπεράσουν τα 2 μποφόρ  και η υγρασία θα “αγγίξει” το 90%.

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη 17 Μαΐου 2022, ο καιρός θα διατηρηθεί άστατος στον ηπειρωτικό κορμό της χώρας και στα ορεινά της Κρήτη. Η ημέρα θα ξεκινήσει με λίγες νεφώσεις, οι οποίες το μεσημέρι θα πυκνώσουν δίνοντας βροχές ή όμβρους, σποραδικές καταιγίδες και τοπικές χαλαζοπτώσεις. Τα φαινόμενα θα είναι εντονότερα στον ορεινό άξονα της Πίνδου και στα ορεινά της Πελοποννήσου.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 8 έως 26 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 8 έως 31, στην Ήπειρο από 10 έως 30, στη Θεσσαλία από 10 έως 32, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 12 έως 33 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 13 έως 28 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 12 έως 29 βαθμούς, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου οι μέγιστες θα φτάσουν στους 32 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο δυτικοί βορειοδυτικοί με ίδιες εντάσεις. Στο Ιόνιο θα επικρατήσει βορειοδυτικό ρεύμα με εντάσεις 3-5 μποφόρ.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.