Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Ρωσία και ταυτόχρονα Κίνα – Η «Διαρκής Ανανέωση» της Αμερικανικής υστερίας

Του

  Ηλία Παπαναστασίου 

Μετά 54 μέρες πολέμου στην Ουκρανία και με αδιάλειπτη, προπαγάνδα βομβαρδιστικού τύπου των Αμερικανο-Ευρωπαίων, εισερχόμαστε εδώ και 7–10 περίπου μέρες και στην “Κινέζικη συνιστώσα” της Αμερικανικής προπαγάνδας υστερικού τύπου. Και για να μην ξεχνάμε την Κίνα που είναι ο βασικότερος οικονομικός αντίπαλος της Αμερικής και ουσιαστικά ο βασικός σύμμαχος της Ρωσίας, θα έπρεπε να “συνεχίσουμε” το έργο της προπαγάνδας και με την Κίνα, δημιουργώντας θέματα εκ του μη όντος, απλά χρησιμοποιώντας κατάλληλες εικόνες που δημιουργούν απέχθεια – εννοείται σε κάθε τι κινεζικό– τρόμο και υστερία, με κατάλληλη σκηνοθεσία και μοντάζ αλλά και “πιασάρικο” τίτλο όπως: “Τι μας κρύβουν οι Κινέζοι ;”, “Βάρβαρη και απάνθρωπη μεταχείριση”, “Πέπλο μυστήριου στο τι πραγματικά συμβαίνει” και άλλα ευφάνταστα, ευτράπελα και γελοία, σκηνοθετημένα από κρετίνους και απευθυνόμενα σε κρετίνους. Ο άμεσος στόχος είναι η δημιουργία απέχθειας, τρόμου και μίσους εναντίον των Κινέζων και ο απώτερος στόχος να προετοιμαστούν οι αδαείς μάζες και οι ανυποψίαστοι λαοί για τον Πόλεμο αριθμός 2 που είναι ο πόλεμος εναντίον της Κίνας. Ο Πόλεμος αριθμός 1 εναντίον της Ρωσίας σε επίπεδο προπαγάνδας έχει ξεπεράσει τα όρια της ψύχωσης και της υστερίας και υπάρχει ο κίνδυνος της κόπωσης των τηλεθεατών και των πλανητικών μαζών οπότε, καιρός δεν είναι να σας δείξουμε αγαπητοί τηλεθεατές και τον Πόλεμο αριθμός 2 εναντίον της Κίνας με σκηνές βίας εναντίον πολιτών και υποχρεωτικό εμβολιασμό; Να σας δείξουμε  ή “αποδείξουμε” μέσω της εικόνας πόσο καλά είμαστε στην λεγομένη “Δύση” και πόσο απάνθρωπα φέρονται αλλά και πόσο φρικτά ζουν στη Κίνα ή στη Ρωσία ; Αν δεν μας πιστεύετε, κοιτάξτε τις εικόνες ! 

Γνωστό φυσικά είναι το πόσο εύκολο είναι να εξαπατήσεις τους τηλεθεατές και το πόσο “φυσιολογική” φαίνεται μια πλαστή, τελείως ψεύτικη (Fake) προπαγάνδα την οποία χειρίζονται τα αμερικανικά μέσα ψευδο–ενημέρωσης και ακατανόμαστης προπαγάνδας. Τέσσερις κύριες παρατηρήσεις αμέσως: 

(α) Εδώ και δυο – περίπου – μήνες βλέπουμε και ακούμε μόνο την αμερικανική προπαγάνδα και την ευρωπαϊκή κακέκτυπή της. Δεν υπάρχει άλλη άποψη πάρα μόνο η Αμερικανο/ευρωπαϊκή, όλες οι άλλες έχουν εξαφανιστεί. Π.χ. πότε ο Έλληνας ή Αμερικανο/Ευρωπαίος τηλεθεατής πληροφορήθηκε την ρωσική απάντηση δηλαδή την ρωσική άποψη ; 

(β) Τώρα εισερχόμαστε στο δεύτερο στάδιο μετά την αντι–ρωσική υστερία, σε αυτό της αντι–κινεζικής. Ρώσοι και Κινέζοι είναι τα δυο τέρατα της Προτεσταντικής και Καθολικής Κόλασης και τα οποία θα πρέπει να ριχτούν “στο πυρ το εξώτερο”. “Βελζεβούλης” ο Πούτιν, “Λούσιφερ” ο Σι Τζινπίνγκ. Είναι δύο “τέρατα” που θα πρέπει να στηλιτεύονται από το πρωί έως το βράδυ με τερατώδη ψέματα και απίθανες ειδήσεις εξωφρενικού τύπου που δεν αντέχουν σε καμμία  λογική. Και εάν ο Πούτιν πολεμά τους 102.000 Ουκρανούς Ναζί – βαφτίστηκαν “μαχητές ελευθερίας”– που ενσωματώθηκαν στον Ουκρανικό στρατό, ο Σι –Τζινπίνγκ μας κρύβει “τρομερές αλήθειες” και δεν τις μαθαίνουμε λόγω του “αντι–δημοκρατικού” κινεζικού καθεστώτος. Εάν τα δυο “τέρατα της κολάσεως” – Ρώσοι και Κινέζοι– εξαφανιστούν δεν εκπληρώνουμε μόνο το “δημοκρατικό μας καθήκον” αλλά και το “θέλημα του Θεού” που πολεμά τους “κακούς”. Απλό σχήμα, κατανοητό και εύπεπτο. Δεν νομίζετε ; 

(γ) Φυσικά κανένας δεν παρουσιάστηκε στα περιβόητα τηλεπαράθυρα να παραδεχθεί το πως άντεξε και τα κατάφερε η Κίνα στην πρώτη επιδημία του 2020, φτιάχνοντας νοσοκομεία σε 6 (!) μέρες και παρέχοντας ταχύτατη και αποτελεσματική αντιική περίθαλψη και φροντίδα για 1,5 δισεκατομμύρια ανθρώπους, λες και είναι τόσο απλό! Όταν μια Ελλαδίτσα των 10 εκατομμυρίων αντιμετώπισε τεράστια προβλήματα και από ένα σημείο και ύστερα τα “έκανε θάλασσα” ευρισκομένη σήμερα – η Ελλάδα – πρώτη σε θανάτους στην Ευρώπη και δεύτερη στον κόσμο, πόσο θράσος χρειάζεται από τους γελοίους δημοσιογραφίσκους της Ελλάδας να κάνουν “κριτική” και χυδαία προπαγάνδα εναντίον της Κίνας, μιας χώρας με έναν πληθυσμό 150 φορές μεγαλύτερο της Ελλάδας και με απείρως καλύτερη θέση από την Ελλάδα σε αριθμό θανάτων!  

(δ) Το άκρον άωτον της δημοσιογραφικής απάτης και των τερατωδών ψεμάτων είναι η αγνόηση των όσων είπαν ο Έλληνας Πρόξενος στη Σαγκάη κ. Κονιάκος αλλά και ο Καθηγητής Φαρμακολογίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης κ. Γραβάνης. Ο πρώτος απαντώντας σε ερωτήσεις του υπέρ του δέοντος αστείου Δ. Καμπουράκη ανέφερε πως (1) “Η Κίνα έχει σαν στόχο την μηδενική ανοχή σε συμπτώματα και θανάτους από Κορωνοϊό, ακολουθώντας μια πολύ δυναμική πολιτική” (2) “Είναι εξαιρετικά δύσκολο και απαιτείται γιγάντια προσπάθεια να μεταφέρεις γεύματα σε εγκλείστους μιας πόλης 26 εκατομμυρίων όπως και φάρμακα και παντός είδους υλικό” (3) Για το θέμα των παιδιών που αποχωρίζονται γονείς, σημείο που ξεσάλωσε η αμερικανική προπαγάνδα, ο κ. Κονιάκος ανέφερε πως  “΄Όταν οι γονείς είναι ασυμπτωματικοί και τα παιδιά είναι συμπτωματικά, οι γονείς με δική τους θέληση μένουν κοντά στα παιδιά γνωρίζοντας τις πιθανές συνέπειες. Όταν τα παιδιά είναι ασυμπτωματικά και οι γονείς συμπτωματικοί, τότε υπάρχει θέμα γονικής επιμέλειας και λύνεται πάλι” (4) “Οι συμπτωματικοί είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό” και “Οι Κινέζοι κατόρθωσαν σε μια περιοχή 26 εκατομμυρίων όπως η Σαγκάη και με 300.000 κρούσματα να μη έχουν ούτε έναν θάνατο”. Ο εξαίρετος Έλληνας Πρόξενος τα είπε αυτά στους ανεκδιήγητους Έλληνες δημοσιογράφους όταν στην Ελλάδα κάθε μέρα πεθαίνουν περίπου 60–80 άτομα και δεν μιλάει κανένας! Μιλάνε όμως για την Σαγκάη που έχει 26 εκατομμύρια πληθυσμό και με 300.000 κρούσματα δεν έχει ούτε έναν θάνατο! Βέβαια ο Πρόξενος “πάγωσε” με την σοβαρότητα και ακριβοδίκαιη κρίση του τους Έλληνες δημοσιογράφους που έχουν σπάσει ρεκόρ προπαγάνδας και ηλιθιότητας! Οι δηλώσεις του είτε δεν κυκλοφορήσαν ευρέως είτε κυκλοφόρησαν λογοκριμένες. 

Την ίδια αντιμετώπιση είχε και ο Καθηγητής Φαρμακολογίας του Πανεπιστήμιου Κρήτης κ. Γραβάνης που χαρακτήρισε την επιχείρηση “κάπως σκληρή αλλά άκρως αναγκαία”. Αλήθεια, πώς φαντάζεται κανείς ότι μπορεί να αντιμετωπιστεί μια πανδημία σε μια χώρα 1,5 δισεκατομμυρίων ανθρώπων δηλαδή με πληθυσμό 150 φορές μεγαλύτερο της Ελλάδας; Και το πως κατάφερε η Κίνα να συγκρατήσει την επιδημία και στην πρώτη φάση αλλά και τώρα, με ποια οργάνωση, αποφασιστικότητα και υπεράνθρωπη βούληση αποσπώντας τον παγκόσμιο θαυμασμό και την συμπαράσταση όλου του πλανήτη – “Βάστα Γιουχάν” φωνάζαμε όλοι! – άραγε αυτό ακριβώς δεν αποτέλεσε ένα από τα θετικότερα γεγονότα στην Ιστορία των Πανδημιών αλλά και της Ανθρώπινης Οργάνωσης ; Αντί να αφουγκραζόμαστε τις ανοησίες του Τραμπ και του Πομπέο που μιλούσαν πριν δυο χροόνια για “Chinese Virus” (Κινεζικό Ιό) χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο όπως παραδέχτηκαν υστερότερα Αμερικανοί Ερευνητές, δεν θα ήταν ορθότερο να συμπαρασταθούμε στον αγώνα της Κίνας εναντίον του ιού και ταυτόχρονα συγχαίροντάς τους για την επιτυχία να συγκρατήσουν και περιορίσουν τον ιό; Μια χώρα που ήταν πριν 1–2 αιώνες μια τεμαχισμένη αποικία Κούληδων και αφιονισμένη από το χασίς που διέδωσαν οι ελεεινοί Βρεττανοί για να τους ελέγχουν απόλυτα – Α΄ και Β΄ Αγγλο/Κινεζικός πόλεμος του οπίου, 1839/1841 και 1843/44 αντίστοιχα – κατάφερε σε 40 περίπου χρόνια να γίνει η μεγαλύτερη οικονομική δύναμη του κόσμου με 35 τρις δολάρια ΑΕΠ, να “βγάλει απο την φτώχεια 800 εκατομμύρια Κινέζους” όπως δήλωσε ο ίδιος ο Κ. Μητσοτάκης, επ΄ευκαιρία του πρώτου του ταξιδιού στην Κίνα, αρχές Νοέμβρη 2019, όταν ακόμη είχε σχετικά αντικειμενική κρίση σε αρκετά θέματα, μια παρόμοια χώρα πως αλλιώς θα μπορούσε να ονομαστεί αν όχι σαν “χώρα άξια συγχαρητηρίων”; 

Άλλωστε οι τεράστιες οικονομικές, στρατιωτικές, κοινωνικές και πολιτιστικές επιτυχίες της Κίνας για κάθε αντικειμενικό παρατηρητή έχουν αποσπάσει θετικότατο πρόσημο και συγχαρητήρια. Ταυτόχρονα, συγκέντρωσαν την ζηλοφθονία, την εμπάθεια και το μίσος των συμπλεγματικών Αγγλο/Σαξόνων που δεν αναγνωρίζουν κανέναν λαό ανώτερό τους, φοβούνται την Κίνα και αναπαράγουν με οργιώδη προπαγάνδα την υστερία περί “Κίτρινου κινδύνου” και την ψύχωση περί της προέλευσης του Κορωνοϊού, με χιλιάδες Fake δημοσιεύματα και εικόνες μονταρισμένες στα χαλκεία της Αμερικανο/Ευρωπαϊκής προπαγάνδας. Όμως, εκτός από την ψυχοπαθολογία των υστερικών Προτεσταντών που θέλουν μονίμως “αντίπαλους – τέρατα” για να ικανοποιήσουν την θρησκευτική τους ψύχωση και να τους κάψουν στην πυρά, όπως έκαναν αιώνες τώρα με τα χιλιάδες αθώα θύματα της Ιεράς Εξέτασης, των Μαγισσών του Σάλεμ και του Μακαρθισμού, υπάρχει και ένας επιπλέον λόγος μίσους απέναντι σε Ρώσους και Κινέζους.

Η μεν Ρωσία, εκτός από Ορθόδοξη Χριστιανική χώρα με τεράστιο πολιτισμό, ανώτερο των δυτικό/Ευρωπαίων σε διάφορους τομείς, είναι η χώρα που το 1917 με την Ρωσική Επανάσταση έκανε την παγκόσμια αστική Ελίτ να χάσει τον ύπνο της. Αλλά και η Κίνα, μολονότι χώρα με πολιτισμό 5.000 ετών και πολύ ανώτερο των Ευρωπαίων και των νεόπλουτων Αμερικάνων, υπήρξε αποικία για πάνω από 100–150 χρόνια των Αμερικανο/Ευρωπαίων, υφιστάμενη απίστευτους εξευτελισμούς, γεωγραφικούς τεμαχισμούς και “υποχρεωτική χασισοποσία” (Βρεττανοί). Αυτή λοιπόν η πολύ βασανισμένη αποικία των Κούληδων σήμερα παράγει τα περισσότερα προϊόντα του πλανήτη, αντιμετωπίζοντας τους παλαιούς αποικιοκράτες της “στα ίσα”, δηλαδή με απίστευτο θάρρος, εθνική υπερηφάνεια και εκπληκτική τόλμη. Και δεν τους αντιμετωπίζει απλώς αλλά τους χλευάζει λέγοντάς τους “Ξεχάστε ό,τι ξέρατε κύριοι ! Πέρασαν για πάντα οι εποχές που ήσασταν παντοκράτορες !”.  

Είναι ένα χαστούκι τεραστίων διαστάσεων, άλλωστε γι’ αυτό λυσσάνε κυριολεκτικά εναντίον της και χοροπηδάνε σαν τρόφιμοι ψυχιατρείου, πιστεύοντας όπως όλοι οι ψυχοπαθείς, τα ψέματα της ιδίας τους της προπαγάνδας. Εσείς τι λέτε, θεωρείτε “μικρό” αυτό το χαστούκι ;

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.