Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Δηλώσεις – σοκ του κινεζικού ΥΠΕΞ κατά των ΗΠΑ: Ο κίνδυνος παγκόσμιας σύρραξης είναι πλέον ορατός

«Η Αμερική είναι ο διάβολος!»

Αυστηρή προειδοποίηση της Κίνας και στην Ευρώπη!

Τις σκληρότερες δηλώσεις της ιστορίας, τουλάχιστον της νεότερης παγκόσμιας ιστορίας, έκανε η Κίνα κατά των ΗΠΑ μέσω του εκπροσώπου του υπουργείου εξωτερικών.

Οι χαρακτηρισμοί, οι βαριές κατηγορίες και οι σκληρές εκφράσεις, δείχνουν ότι ο κόσμος έχει μπει σε ένα σπιράλ παγκόσμιας σύρραξης που δεν θα πρέπει πλέον να αποκλείουμε να γίνει και γενικευμένος πόλεμος.

«Ελπίζουμε η Ευρώπη να σταματήσει να κρατάει το κεράκι στον διάβολο»!

Αυτό είπε μεταξύ άλλων ο κινέζος αξιωματούχος, κατηγορώντας την Αμερική για μία σειρά εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, για δολοφονία 300,000 αμάχων, για τον ξεριζωμό 26 εκατομμυρίων ανθρώπων.

Είπε ότι οι ΗΠΑ είναι η μεγαλύτερη απειλή για την ασφάλεια και την σταθερότητα της ανθρωπότητας, ότι οι δήθεν δημοκρατικές ευαισθησίες είναι απλώς ένα πρόσχημα για να επιτίθενται και να καταστρέφουν ολοσχερώς κυρίαρχες χώρες, ότι θα έπρεπε να έχουν ήδη οδηγηθεί στο διεθνές δικαστήριο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Μιλάμε πλέον για μία οβιδιακή μετάλλαξη του διπλωματικού σκηνικού, καθώς η Κίνα πάντα ήταν μετρημένη στις δηλώσεις της. Ας ελπίσουμε ότι στο τέλος θα πρυτανεύσει η λογική.

Δείτε τις δηλώσεις με αγγλικούς υπότιτλους

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.