Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Ο “αγγελικά πλασμένος” κόσμος του Μξίμου

Aύξηση του κατώτατου μισθού, ο οποίος πλέον ανεβαίνει από τα 663 στα 713 ευρώ. Μια αύξηση, η οποία θα ισχύσει από 1η Μαΐου, επισπεύστηκε ωστόσο η ανακοίνωσή της για να ανακοπεί το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί και να δοθεί ένας αέρας θετικής αύρας ενόψει του Πάσχα, καθώς η κυβέρνηση επιχειρεί να υλοποιήσει μια ευρύτερη στρατηγική αύξησης του διαθέσιμου εισοδήματος των πολιτών με μείωση των φόρων αλλά και έκτακτα μέτρα στήριξης. Η αύξηση ανακοινώθηκε τώρα για να μπορούν οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος να πάνε στα χωριά για Πάσχα και να έχουν ένα επιχείρημα απέναντι στους πολίτες που ουσιαστικά είναι εξαγριωμένοι. Στο μεταξύ μπορεί η κυβέρνηση να δίνει 50 ευρώ σε κάθε εργαζόμενο, αυτή είναι η αύξηση, αλλά οι αυξήσεις τιμών  στο ηλεκτρικό ρεύμα και στα τρόφιμα, “βρίσκουν” ανεπαρκέστατο το ποσό της … αύξησης καθώς επί της ουσίας δεν καλύπτει τίποτα. Η κυβέρνηση φαίνεται να ζει σε έναν κόσμο ¨αγγελικά πλασμένο” που δεν ξεπερνά τα σύνορα του Μεγάρου Μαξίμου.

Στην αντεπίθεση ο ΣΥΡΙΖΑ μετά το διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για κατώτατο μισθό 713 ευρώ από την 1η Μαΐου. Για «εσπευσμένη και ανεπαρκή αύξηση από τον πανικό Μητσοτάκη για την οργή των πολιτών», μίλησε η Κουμουνδούρου.

Σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για το τηλεοπτικό μήνυμα που έκανε νωρίτερα ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης για τον κατώτατο μισθό, που ορίστηκε στα 713 ευρώ από την Πρωτομαγιά, επισημαίνονται τα εξής:

«Ο κ. Μητσοτάκης με καθυστέρηση τριών ετών και τρομοκρατημένος από την οργή του κόσμου για τους λογαριασμούς και την πρωτοφανή ακρίβεια και υπό την πίεση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, ανακοίνωσε σήμερα άρον άρον μια ανεπαρκή σε σχέση με τα δεδομένα αύξηση του κατώτατου μισθού.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.