Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Έρχονται διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος για μισή ή μία ώρα για αρχή…

Την βεβαιότητα του ότι θα έχουμε σύντομα διακοπές ρεύματος σε όλη την Ελλάδα, λόγω των κυρώσεων στη Ρωσία, αλλά και της γενικής πολιτικής της κυβέρνησης στα ενεργειακή, εξέφρασε για ακόμη μια φορά ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Γιώργος ΑδαμίδηςΟ Γ.Αδαμίδης εκτίμησε ότι είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο προγραμματισμένων διακοπών ρεύματος σε όλη την Ελλάδα. «Θα υπάρχουν περίοδοι όπου θα χρειαστεί να γίνεται διακοπή ρεύματος σε περιοχές της χώρας, για μισή, για μία ώρα, κυκλικά, προκειμένου να μη βυθιστεί η χώρα στο σκοτάδι», τόνισε μιλώντας στον «Focus FM», προσθέτοντας «είμαι βέβαιος γι’ αυτό, μακάρι να διαψευστώ».

Για τις ανακοινώσεις Μητσοτάκη για αύξηση της παραγωγής ενέργειας από λιγνίτη και την παράταση λιγνιτικών μονάδων έως το 2028 ο Γ.Αδαμίδης είπε ότι «δεν είχε άλλη επιλογή» ο πρωθυπουργός.

«Όταν ονομάσαμε ως ΓΕΝΟΠ «βίαιη» την απολιγνιτοποίηση μας έλεγαν τότε ότι είμαστε εχθροί της κοινωνίας γιατί με την εμμονή μας καταστρέφουμε τον πλανήτη γη», επισήμανε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του τόνισε ότι τα απόνερα του πολέμου δεν τα έχει δει μέχρι στιγμής ο Έλληνας καταναλωτής. «Θα τα δούμε το επόμενο χρονικό διάστημα και θα υπάρχει σίγουρα έλλειψη ενέργειας», υπογράμμισε.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.