Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Πάτρα: Τα ξημερώματα έληξε η «πολιορκία» στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου

Στις 04.10 τα ξημερώματα έφυγαν τελικά από το σπίτι της οδού Μπιζανίου 27 στην Πάτρα οι συγγενείς της Ρούλας Πισπιρίγκου. Η αδελφή της Δήμητρα, η μητέρα της, ο πατριός της και ένα ακόμη άτομο είχαν «κλειδωθεί» στο σπίτι λίγο αφότου έγινε γνωστό ότι σε βάρος της μητέρας των τριών κοριτσιών ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης Τζωρτζίνας και αρκετοί πολίτες ξεκίνησαν να μαζεύονται έξω από το σπίτι της.

Οι συγγενείς της Ρούλας Πισπιρίγκου πήραν μαζί τους κάποια πράγματα, έκλεισαν και κλείδωσαν το σπίτι και για την ώρα παραμένει άγνωστο σε ποιο σπίτι θα μείνουν.

Μέχρι και τις 3 τα ξημερώματα αρκετός κόσμος υπήρχε έξω από το σπίτι, όπως και αστυνομικοί.

Την ίδια ώρα η Ρούλα Πισπιρίγκου πέρασε τη νύχτα στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ, με τους αστυνομικούς να έχουν στήσει ένα ολόκληρο επιχειρησιακό σχέδιο για να τηρηθούν τα πιο αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας, προσπαθώντας να αποτρέψουν ακόμη και το πιο δυσάρεστο σενάριο που θα ήταν να προσπαθήσει να κάνει κακό στον εαυτό της.

Το πρωί θα οδηγηθεί στα δικαστήρια της Ευελπίδων, ενώπιον της ανακρίτριας, από την οποία αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί εντός πέντε ημερών.

Οργή λαού στην Πάτρα

Ο κόσμος καταφερόταν ενάντια των αστυνομικών, φωνάζοντας «τι τους προστατεύετε ρε». Πολλοί κάτοικοι έκαναν δηλώσεις «on camera» για την δραματική τροπή των γεγονότων.

Οι αστυνομικές δυνάμεις κατέφθασαν μετά από τηλεφώνημα των συγγενών της Ρούλας Πισπιρίγκου, που βρίσκονταν μέσα στο σπίτι, διότι  όπως ανέφεραν δέχτηκαν απειλές κατά της ζωής τους. Εξήγησαν στους αστυνομικούς ότι επιθυμούσαν να φύγουν από την οικία της κατηγορούμενης, Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, προκειμένου να πάνε στα σπίτια τους και πως αν το επιχειρούσαν, υπήρχε κίνδυνος ακόμη και να τους λιντσάρουν.

Πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί στο σημείο και χτυπούσαν τις πόρτες του σπιτιού, ζητώντας από όσους βρίσκονταν μέσα να βγουν έξω και να απολογηθούν για τους θανάτους των τριών παιδιών.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.