Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

“Όχι καλέ δεν μοίραζαν τζάμπα χρήμα στις φωτιές της Ηλείας …”

Την προσωπική της εμπειρία ως ρεπόρτερ στις φονικές πυρκαγιές της Ηλείας, σχετικά με τις αποζημιώσεις στους πυρόπληκτους και σε ποιους δόθηκαν τα χρήματα, περιγράφει η δημοσιογράφος Ρομίνα Ξύδα στον λογαριασμό της στο Facebook. Μετά τον σάλο π0υ ξέσπασε από τις δηλώσεις του Πέτρου Δούκα για το πως μοίραζαν τις αποζημιώσεις μετά τη φονική φωτιά.

H δημοσιογράφος που βρέθηκε, όπως λέει, στην περιοχή για πρώτη φορά έλάβε – στο πλαίσιο του ρεπορτάζ που έκανε – τα 3.000 ευρώ που προoρίζονταν για τους πυρόπληκτους. Τα οποία και στη συνέχεια επέστρεψε.

“Όχι καλέ δεν μοίραζαν τζάμπα χρήμα στις φωτιές της Ηλείας … Μέχρι εγώ το είχα πάρει που πάτησα το πόδι μου για πρώτη φορά εκεί (Τότε που κάναμε πραγματικό ρεπορτάζ και όχι κάτι άλλο…)” γράφει στον λογαριασμό της στο Facebook.

Η ίδια εξηγεί στη συνέχεια ότι “μπηκα στη τράπεζα, είπα πως κάηκε το σπιτι μου και μου έδωσαν τα λεφτά… τόσο απλά. Ανάμεσα στους ανθρώπους που υπέφεραν δόθηκε απίστευτο χρήμα και σε τσιγγάνους. Ένας είχε πάρει το ίδιο επίδομα τρεις φορές. Το έλεγε και γελούσε …”.

Και καταλήγει σε νέα της ανάρτηση εξηγώντας: “Τα χρήματα φυσικά τα επιστρέψαμε. Η ξεφτίλα τους όμως έμεινε στην ιστορία”.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.