Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Εξαγριωμένος πολίτης επιτέθηκε σε εφοριακό γιατί είχε χρέη…

Θύμα άγριας επίθεσης από πολίτη, έπεσε ένας εργαζόμενος της ΙΒ ΔΟΥ Αθηνών, ο οποίος νοσηλεύεται τραυματισμένος στο “Λαϊκό Νοσοκομείο”. Το περιστατικό συνέβη , μέσα στο κτίριο της Εφορίας, όπου ο πολίτης προσέφυγε επιδεικνύοντας προσβλητική συμπεριφορά, ζητώντας επίμονα να λάβει φορολογική ενημερότητα, την οποία δεν δικαιούται διότι έχει χρέη προς το Δημόσιο.

 

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, όταν ο πολίτης συνειδητοποίησε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να λάβει το αποδεικτικό, δεδομένων των χρεών του, άρχισε να βρίζει χυδαία και στη συνέχεια χτύπησε τον υπάλληλο, με μπουνιές και κλωτσιές.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εργαζόμενος διακομίστηκε στο “Λαϊκό Νοσοκομείο” με κάταγμα στο πόδι και μώλωπες στο υπόλοιπο σώμα του.

Ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής, επικοινώνησε αμέσως με τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, και τον διοικητή του νοσοκομείου, προκειμένου να ενημερωθεί σχετικά, ενώ συνομίλησε και με το θύμα της επίθεσης. Επίσης, ενημέρωσε για την επίθεση τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο.

Σημειώνεται ότι η πρόκληση σωματικής βλάβης σε υπάλληλο κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας του διώκεται αυτεπαγγέλτως και αποτελεί ιδιαίτερα επιβαρυντική περίσταση.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.