Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Αλλάζει ο καιρός το Σαββατοκύριακο – Έρχονται βροχές

Ο καιρός θα χαλάσει για λίγο τις επόμενες μέρες και συγκεκριμένα την Κυριακή, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου. Παρόλα αυτά, τα φαινόμενα θα είναι μικρής διάρκειας και θα έχουν τοπικό χαρακτήρα.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με όσα είπε στο δελτίο καιρού στην ΕΡΤ3, ο καιρός θα είναι αίθριος την Παρασκευή (11/2), ενώ το Σάββατο (12/2) θα εμφανιστούνσύννεφα που θα καλύψουν σχεδόν όλη την επικράτεια.

Παρόλα αυτά, δεν θα εμφανιστούν φαινόμενα, παρά μόνο αργά το βράδυ, προς το ξημέρωμα της Κυριακής.

Έτσι, την Κυριακή (13/2) θα σημειωθούν βροχές από τα βόρεια της Αττικής, μέχρι και την Βόρεια Ελλάδα, όμως θα έχουν σταματήσει έως το μεσημέρι.

 

Ο καιρός την Παρασκευή
Σύμφωνα με το Meteo, την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσουν πολύ καλές καιρικές συνθήκες. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα σε πολλές περιοχές θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν τοπικά πυκνές ομίχλες. Παγετός θα σημειωθεί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τη νύχτα και νωρίς το πρωί.

Η θερμοκρασία σε άνοδο, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -7 έως 12 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -4 έως 15, στην Ήπειρο και στη Θεσσαλία από -3 έως 17 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 0 έως 17, στα νησιά του Ιονίου από 2 έως 16 βαθμούς, στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου από 1 έως 15 και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 4 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.