Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Πολύ κρύο στην Πάτρα- Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 5 βαθμούς

Με δριμύ ψύχος θα κυλήσει και η σημερινή ημέρα για την 

Σύμφωνα με την πρόβλεψη σήμερα Τρίτη θα επικρατήσει λιακάδα στην Πάτρα, αλλά με πολύ κρύο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 5 βαθμούς, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν με ταχύτητα έως 3 μποφόρ.

Στα Καλάβρυτα , που και σήμερα θα χιονίσει, η θεμροκρασία θα φθάσει ακόμη και τους -9 βαθμούς, με αίσθηση του κρύου για -16

Αναλυτικά:

Την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 προβλέπονται χιονοπτώσεις κατά περιόδους πυκνές σε Ανατολική Στερεά, Ανατολική Πελοπόννησο, Εύβοια, Κυκλάδες, Κρήτη, σε χαμηλά υψόμετρα των Δωδεκανήσων και πρόσκαιρα σε Σποράδες, Μαγνησία και νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, ενώ τοπικές καταιγίδες θα σημειωθούν στο Νότιο Αιγαίο. Τα φαινόμενα από το μεσημέρι και από τα βόρεια θα εξασθενήσουν και βαθμιαία θα σταματήσουν. Παγετός θα εκδηλωθεί τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά, όπου στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα είναι ισχυρός και τοπικά στα βόρεια ολικός.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -7 έως 2 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από -12 έως -4 βαθμούς), -5 έως 1 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, -2 έως 5 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από -7 έως 2 βαθμούς), 0 έως 5 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 0 έως 6 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από βορειοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, όπου βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.