Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Ο Δρ Τζόνι Μπανάνας, ο Δρ. Φεικνιούζ (μτφ. Δρ. Ψεύτικα νέα) γίνονται ξεφτίλα από τον Μόσιαλο για τη θεωρία της αγέλης!

Ο καθηγητής του LSE, Ηλίας Μόσιαλος, σχολιάζει στην τελευταία του ανάρτηση την επιχείρηση από τρεις καθηγητές της Οξφόρδης, επαναφοράς ως πρόταση για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού, την «ανοσία της αγέλης». Μεταξύ άλλων αναφέρει: «Οι προτάσεις τους αυξάνουν τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου για τους ευάλωτους συμπατριώτες μας, ενώ οι νεότεροι θα γίνουν πειραματόζωα εκτιθέμενοι στις μακροχρόνιες συνέπειες της ασθένειας».

Ο κ. Μόσιαλος αναφέρει:

 

«Στις 4 Οκτωβρίου έκανε την εμφάνιση της σε μία ομώνυμη ιστοσελίδα η, αρχικά υπογεγραμμένη από τρεις καθηγητές της Οξφόρδης, του Χάρβαρντ και του Στάνφορντ, ‘διακήρυξη’ του Great Barrington για τη διαχείριση της πανδημίας. Στη συνέχεια, αρκετοί έσπευσαν να την προσυπογράψουν, μεταξύ αυτών και κάποιοι επιστήμονες από διάφορες ειδικότητες, που όμως αντιπροσωπεύουν λιγότερο από το 0.01% της παγκόσμιας επιστημονικής κοινότητας.

Τη διακήρυξη βέβαια την υπογράφουν και διάφορες παγκοσμίως (ά)γνωστες προσωπικότητες, όπως ο Δρ Τζόνι Μπανάνας, ο Δρ. Φεικνιούζ (μτφ. Δρ. Ψεύτικα νέα), αλλά και ο αποθανών Δρ. Σιπμαν, ο Άγγλος γενικός γιατρός που σκότωσε εκατοντάδες γυναίκες. Αυτά είναι τα πρώτα στοιχεία που ανακαλύπτει κάποιος κοιτώντας την ιστοσελίδα όπου έχει αναρτηθεί η διακήρυξη. Καταδεικνύουν επαρκώς τη φαιδρότητα της πρωτοβουλίας αυτής. Είναι τα μόνα όμως; Όχι βέβαια.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.