Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

H Χριστίνα Αλεξοπούλου στο Ράδιο-ΓΑΜΜΑ μετά την αντικατάστασή της στο Υπουργείο | Τι απάντησε σε δημοσιεύματα και τι ευχήθηκε στον Ιάσονα Φωτήλα (HXHTIKO)

Στο Ράδιο-ΓΑΜΜΑ 94FM και στην εκπομπή “Σε 60 Λεπτά” με τον Αχιλλέα Ροδίτη μίλησε σήμερα η τ. Υφυπουργός Υποδομών & Μεταφορών Χριστίνα Αλεξοπούλου.

 

του Αχιλλέα Ροδίτη

Η τ. Υφυπουργός κα Χριστίνα Αλεξοπούλου, μίλησε για το πώς δέχθηκε -συναισθηματικά και σε ανθρώπινο επίπεδο- την απόφαση του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη, για αντικατάστασή της στο Υπουργείο, έδωσε απάντηση σε δημοσιεύματα κι όσους διαδίδουν ότι την απόφαση αυτή βάρυναν τα περί … “Porsche” ή τα Εκκλησιαστικών θεμάτων, ενώ ευχήθηκε στον Ιάσονα Φωτήλα για τα νέα του καθήκοντα ως Υφυπουργός Πολιτισμού.

Η κα Αλεξοπούλου, πάντως, έκανε αναφορά σε πεπραγμένα κι όσα άφησε στη διάρκεια της θητείας της, ως έργο και αποτέλεσμα, αναφερόμενη τόσο σε εθνικό επίπεδο, όσο και ειδικότερα στην Αχαΐα. Διευκρινίζοντας ότι το πόστο της ήταν από τα πιο απαιτητικά, παρομοιάζοντάς το με μια “ηλεκτρική καρέκλα” από την οποία κρινόταν καθημερινά.

Ανέφερε “μικρά” και “μεγάλα” έργα και αναφέροντας και την Πατρών-Πύργου που προχωρά γοργά, εκφράζοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στις ικανότητες του νέου Υφυπουργού που την αντικατέστησε, του κου Ταχιάου.

Να σημειωθεί, ότι κάλεσε, επίσης, τους Αχαιούς να αξιοποιήσουν το “ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ Γ” , θέτοντας τον εαυτό της στην διάθεση των Αχαιών συμπολιτών για να την συναντήσουν στο γραφείο της και να τους καθοδηγήσει σχετικά με το πρόγραμμα, ευελπιστώντας, όπως τόνισε, το πρόγραμμα να αξιοποιηθεί ως μία σημαντική ευκαιρία αλλά και… “η Πάτρα να γίνει μια βιώσιμη πόλη”.

 

Ακούστε όλη την συνέντευξη της κας Χριστίνας Αλεξοπούλου:

 

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.