Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
RadioGamma Live

 

«Φωτιές» για τις καρατομήσεις από τον Μαργαρίτη Σχοινά

Ως ευθεία βολή σε δύο από τους προκατόχους του θεωρείται η απόφαση του ΥπΑΑΤ Μαργ. Σχοινά να καρατομήσει τους δύο αντιπροέδρους του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, Νεκτάριου Βιδάκη και Παν. Χατζηνικολάου. Ο πρώτος υπήρξε επιλογή του Λευτ. Αυγενάκη και ο δεύτερος του Μάκη Βορίδη.

Οι δύο αντιπρόεδροι εξαναγκάστηκαν σε παραίτηση και είναι πυρ και μανία εναντίον του κ. Σχοινά τόσο για τις διαρροές περί δυσαρέσκειας για τη θητεία τους όσο και για όσα αναφέρονται στο Δελτίο Τύπου, με το οποίο υποδέχθηκε η ηγεσία του υπουργείου τις παραιτήσεις τους.

Ιδιαίτερα, η αναφορά ότι οι αλλαγές εντάσσονται στην προσπάθεια επιτάχυνσης των μεταρρυθμίσεων στον πρωτογενή τομέα και εκσυγχρονισμού των οργανωτικών δομών του, με προτεραιότητα την ενίσχυση του ερευνητικού και εποπτικού ρόλου του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του και τη μεγαλύτερη συμβολή του στην αγροτική παραγωγή.

Για όποιον δεν κατάλαβε, δηλαδή, η ανακοίνωση τα έκανε «πενηνταράκια»…

A.O.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.