Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Μετωπική ΕΛ.Α.Σ με ΝΔ-ΠΑΣΟΚ: «Δεν μπορείς να υπηρετείς τους πολίτες όταν χρωστάς στις τράπεζες»

Με νέα πυρά κατά της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ με φόντο τα χρέη των δύο κομμάτων στις τράπεζες εξαπέλυσε η εκπρόσωπος της ΕΛ.Α.Σ Θεώνη Κουφονικολάκου.

Η ίδια με ανάρτησή της αναφέρει ότι τα χρέη τα δύο κομμάτων έφτασαν συνολικά τα 1,16 δισ., με το μεγαλύτερο μέρος των οφειλών να είναι προς τις τράπεζες.

«Δεν μπορείς να υπηρετείς τους πολίτες όταν χρωστάς την πολιτική σου επιβίωση στις τράπεζες» σημειώνει χαρακτηριστικά. Δεν παρέλειψε να στρέψει τα πυρά της και στις τράπεζες λέγοντας ότι λειτουργούν διαφορετικά απέναντι στους αδύναμους δανειολήπτες με τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς.

 

Αναλυτικά στην ανάρτησή της σημειώνει:

«Νέο άλμα σημείωσαν τα χρέη της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ το 2025, φτάνοντας συνολικά τα 1,16 δισ., με το μεγαλύτερο μέρος των οφειλών να είναι προς τις τράπεζες.

Τα χρέη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ έφτασαν τα 1,16 δισ.€ και τα περισσότερα από αυτά είναι στις τράπεζες.

Προφανώς οι τράπεζες λειτουργούν αλλιώς για τους αδύναμους δανειολήπτες και αλλιώς για κόμματα που χρωστούν, εκεί δεν έχει κατασχέσεις και πλειστηριασμούς.

Κι αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείς να υπηρετείς τους πολίτες όταν χρωστάς την πολιτική σου επιβίωση στις τράπεζες».

Δείτε την ανάρτηση: 

 

 

Η επίθεση του ΠΑΣΟΚ

Νωρίτερα, το ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της ΕΛ.Α.Σ με αφορμή την ανακοίνωση του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα στην οποια ανέφερε μεταξύ άλλων «νέο άλμα σημείωσαν τα χρέη της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ το 2025, φτάνοντας συνολικά τα 1,16 δισ., με το συντριπτικό μέρος των οφειλών να είναι προς τις τράπεζες, την ώρα που υπόσχονται χρηστή διαχείριση των οικονομικών του κράτους, ενώ τολμούν να ασκούν κριτική και να αφήνουν υπόνοιες για τη χρηματοδότηση της ΕΛ.Α.Σ».

Η Χαριλάου Τρικούπη αντέδρασε έντονα βάζοντας στο επίκεντρο τον πρώην πρωθυπουργό τονίζοντας «η χώρα έχει ανάγκη έναν έντιμο και συνεπή Πρωθυπουργό, όχι μπροστινό συμφερόντων ούτε σταθερό πολιτικό χορηγό της Νέας Δημοκρατίας και του κ. Μητσοτάκη».

Παράλληλα, κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να απαντήσει ποιος χρηματοδοτεί το νέο του κόμμα, μεταφέροντας τη συζήτηση από τα παλαιά δάνεια των κομμάτων στη σημερινή οικονομική λειτουργία της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο