Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Αν περάσετε παράνομα…

Του Χρήστου Μπολώση

Κυκλοφορεί ένα βιντεάκι στο διαδίκτυο που κάποιος λέει: «Αν περάσετε παράνομα τα σύνορα της Κορέας, θα φάτε 12 χρόνια σκληρής δουλειάς. Αν περάσετε τα σύνορα του Ιράν, κρατήστε επ’ αόριστον. Αν περάσετε παράνομα τα σύνορα του Αφγανιστάν, θα σας γαζώσουν σφαίρες. Αν περάσετε παράνομα τα σύνορα των ΗΠΑ, θα υποστείτε ξυλοδαρμό από την τοπική αστυνομία, ίσως και μέχρι θανάτου. Αν περάσετε τα σύνορα της Κίνας, ίσως να μην ξανακουστείτε. Αν περάσετε παράνομα τα σύνορα της Κούβας, θα θεωρηθείτε κατάσκοπος και θα μείνετε στο κελί για πάντα. Αν περάσετε τα σύνορα της Ελλάδας παράνομα, παίρνετε θέση εργασίας, άδεια οδήγησης, κοινωνική ασφάλιση, πρόνοια, κουπόνια συσσιτίου, πιστωτικές κάρτες, κάρτες επιδότησης ενοικίου, δάνειο στεγαστικό, δωρεάν παιδεία, δωρεάν υγειονομική κάλυψη και σε μερικές περιπτώσεις το δικαίωμα να ψηφίσετε. Και αν πάρετε όλα τα παραπάνω, δώρο η ιθαγένεια»!

Βέβαια, εγώ δεν υιοθετώ αυτές τις ρατσιστικές, φασιστικές και ξενοφοβικές απόψεις.

Εγώ θα δεχόμουν ακόμη και 2-3 αναξιοπαθούντες Πακιστανούς, σαν αυτόν που σακάτεψε τη Μυρτώ της Πάρου, στο σπίτι μου, όπως κάνουν και οι ΜΚΟύδες (ή μήπως δεν κάνουν έτσι).

Αυτό το ρατσιστικό βίντεο, που γύρευε ποιοι το έφτιαξαν, ζητώ να κατέβει αμέσως και μάλιστα προτείνω όταν η κυβέρνηση πάρει πίσω τα κλεμμένα (σιγά μη σκίσει κάνα καλσόν) του ΟΠΕΚΕΠΕ, να τα δώσει στους ευπαθείς.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.