Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Ο Γκρίνμπεργκ έφυγε, το παπατζιλίκι έμεινε και… βελτιώθηκε

Του Χρήστου Μπολώση

Ο Στάνλεϊ Γκρίνμπεργκ έφυγε, αλλά οι συμβουλές του έμειναν. Ήταν αυτός που δούλευε και πληρωνόταν με μπλοκάκι από το κόμμα (μέσα στα 500 εκατομμύρια χρέος κι αυτά…) και συμβούλευε τον κ. πρωθυπουργό πώς θα συναντά μοναχικούς καβαλάρηδες στον Θεσσαλικό Κάμπο, πώς θα τον συναντούν τυχαία μέλη της ΟΝΝΕΔ «ντυμένα» εργάτες και θα τον αποθεώνουν, και άλλα ευτράπελα.

Μέσα στ’ άλλα είχε συμβουλεύσει τον κ. Μητσοτάκη: «Όταν προκύπτει κάποια συμφορά, θα εμφανίζεσαι έπειτα από 2-3 μέρες αξούριστος, δήθεν ότι ξαγρυπνούσες να λύσεις τα προβλήματα που δημιουργούσαν οι θεομηνίες».

Ο κ. Γκρίνμπεργκ μας τελείωσε διότι θεωρήθηκε αποκλειστικά υπεύθυνος για τη φάπα των ευρωεκλογών, όμως οι συμβουλές του έμειναν και μάλλον βελτιώθηκαν, αφού μετά τις τελευταίες πυρκαγιές της Αττικής ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε κλασικά αξούριστος. Τη… βελτίωση την είδαμε στον κ. Κικίλια, ο οποίος, εκτός από αξούριστος, είχε δεμένο το χέρι του και φορούσε ορθοπεδικό γιλέκο… πάνω απ’ τα ρούχα.

Εγώ βέβαια Γκρίνμπεργκ δεν είμαι, αλλά επειδή κάτι νογάω απ’ αυτά (ήμουν υποδεκανέας στον Στρατό), θα συμβούλευα την επόμενη φορά (μακάρι να μην υπάρξει) ο μεν πρωθυπουργός να εμφανισθεί ως Νίκος Ξανθόπουλος την ώρα που τον διώχνουν από το γιαπί, ο δε κ. Κικίλιας ως Μάρθα Βούρτση, όταν μαθαίνει ότι πήραν άλλη μοδίστρα στη θέση της. Κι εμείς; Εμείς να ντυθούμε απλώς κορόιδα…

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.