Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Μόδα και τεχνολογία: Τα υπερόπλα της εωσφορικής ελίτ

Της Μάρθας Κουτλή

Μόδα και τεχνολογία είναι τα δύο υπερόπλα της εωσφορικής ελίτ, που με απόλυτη ακρίβεια και προσήλωση δούλευαν χρόνια ολόκληρα, προετοιμάζοντας κατ’ ολίγον το έδαφος για να φτάσει σήμερα η ανθρωπότητα να μοιάζει με ένα τεράστιο φρενοκομείο.

Γυρνώντας πίσω στον χρόνο, διαπιστώνει κανείς ότι η μόδα (όπως και η τεχνολογία σήμερα) σχεδόν επιβλήθηκε, με το ίδιο τέχνασμα που επιβάλλουν οι υπηρέτες του διαβόλου το καθετί: την περιθωριοποίηση και τον αποκλεισμό από το κοινωνικό σύνολο.

Άνθρωποι κάθε ειδικότητας εργάζονται (είτε το γνωρίζουν είτε όχι) για τις τρομακτικές αλλαγές που βιώνουμε καθημερινά στην οικογένεια, στο έθνος και στη θρησκεία μας. Από τον τηλεπαρουσιαστή μέχρι τον κουρέα της γειτονιάς. Μόνο που ο πρώτος αμείβεται για την προώθηση της ατζέντας 2030, ενώ ο δεύτερος το κάνει αγνοώντας ότι εξυπηρετεί συμφέροντα δαιμονισμένων παρανοϊκών, που μοναδικό τους στόχο έχουν τον απόλυτο έλεγχο της ανθρωπότητας και την αρπαγή της ανθρώπινης ψυχής.

Η μόδα δημιούργησε νέες ανάγκες, νέα πρότυπα, νέο τρόπο ζωής, νέο πατέρα, δηλαδή τον γονέα 1, νέα μητέρα, δηλαδή τον γονέα 2, νέους σωτήρες και νέο Χριστό, δηλαδή τον Αντίχριστο.

Όσοι δεν την ακολουθούν πιστά, είναι οπισθοδρομικοί, στενόμυαλοι, παλιομοδίτες και διωκόμενοι «παλαιοχριστιανοί», για να μιλήσουμε με τους νέους όρους των ΜΜΕ.

Δεν έχουν φίλους, δεν είναι ερωτεύσιμοι, δεν έχουν επιρροή, δεν είναι ευπρόσδεκτοι σε κοινωνικές εκδηλώσεις.

Φυσικά, από το «εύπεπτο, διασκεδαστικό παιχνίδι» της μόδας, που (ξε)τρέλανε μικρούς και μεγάλους, δεν κατάφερε να ξεφύγει ούτε η άλλοτε Ορθόδοξη Ελλάδα, που ολόκληρη η γη της είναι ποτισμένη με αίμα ηρώων και λείψανα αγίων.

Αντιθέτως, ακολούθησε με εκρηκτική ταχύτητα και διάθεση καθετί που η μόδα επέβαλε και καταβρόχθισε με απίστευτη λαιμαργία· τόση μόδα και τεχνολογία, που σε λίγο θα μοιάζει με υπερχειλισμένο κάδο απορριμμάτων.

Άλλωστε, ποιος νοιάζεται σήμερα για τους ήρωες ή τους αγίους;

Πόσοι από εμάς έχουμε θυσιαστικό φρόνημα και θα θέλαμε να τους μοιάσουμε; Μάλλον ουδείς!

Η «πρόοδος», την οποία έχουμε πιστέψει ότι πετύχαμε (ευτυχώς όχι όλοι), δεν επιτρέπει συναισθηματισμούς και θυσίες. Αυτά ανήκουν στο παρελθόν, που με ευκολία σβήσαμε από τη μνήμη μας και ανταλλάξαμε με ένα δυστοπικό μέλλον, το οποίο οδηγεί στην απομόνωσή μας, μια και εκτός από τον εαυτό μας δεν είμαστε ικανοί να αγαπήσουμε κανέναν άλλον.

«Αγαπάτε αλλήλους» δίδαξε ο Χριστός! Χλευάστηκε, βασανίστηκε, σταυρώθηκε, δείχνοντάς μας από τότε τον «ανάποδο κόσμο», μια και ο Βαραββάς απαλλάχθηκε.

Σταυρώσαμε όποια αρετή, ό,τι καλό είχαμε μέσα μας: αθωότητα, φιλευσπλαχνία, αδελφικότητα, τόλμη, αλήθεια, δικαιοσύνη, αγάπη.

Δυστυχώς, μαζί με τον Χριστό ανεβάσαμε στον σταυρό και την αγάπη! Καθοδηγούμενοι από διαβολική ενέργεια, επιλέξαμε να πορευτούμε με την πονηριά, την αδικία, τον φόβο, τον φθόνο και το τεράστιο «εγώ», το οποίο καλλιεργήθηκε από γενιά σε γενιά, προκαλώντας μόνο θλίψεις και ψυχική διαταραχή.

Ο διάβολος, όμως, και τα παιδιά του δεν υπολόγισαν την Ανάσταση του Χριστού που θα φώτιζε όλη την πλάση, θα πυρπολούσε με θέρμη τις καρδιές και θα ανέτρεπε τα σχέδιά του να κυριαρχήσει απόλυτα πάνω στο δημιούργημα του Θεού και να επιβάλει τη δική του «σατανοπαγκοσμιοποίηση» που επιθυμεί διακαώς εδώ και 2024 χρόνια.

«Αναστήτω ο Θεός και διασκορπισθήτωσαν οι εχθροί αυτού, και φυγέτωσαν από προσώπου αυτού οι μισούντες αυτόν».

Ζούμε, δυστυχώς, μια κατάσταση άνευ προηγουμένου (όχι όμως πρωτόγνωρη), η οποία είναι έμπνευση του πιο σιχαμερού πλάσματος του σύμπαντος: του διαβόλου.

Η «σατανοποίηση», ή αλλιώς παγκοσμιοποίηση, προωθείται εδώ και αιώνες με διάφορους τρόπους και από διαφορετικούς υπηρέτες του διαβόλου, που άλλοτε είναι συγγραφείς, άλλοτε επιστήμονες, άλλοτε καλλιτέχνες τρομακτικών γλυπτών που κοσμούν ναούς και κτίρια σε όλη την Ευρώπη.

Η έκρηξη της τεχνολογίας του 21ου αιώνα και ο έλεγχός της από επικίνδυνους δαιμονόπληκτους είναι το κομμάτι του παζλ που τους δίνει σήμερα το πλεονέκτημα να υλοποιήσουν ό,τι ετοίμαζαν για όλους εμάς που κοιμόμασταν τον ύπνο του δικαίου.

Ας σταματήσουμε να κάνουμε πως δεν βλέπουμε και δεν ακούμε.

Ας σταματήσουμε να πιστεύουμε πως θα ξυπνήσουμε ένα πρωί και όλα θα είναι ένα κακό όνειρο που πέρασε.

Οι «μάσκες» έχουν πέσει από καιρό και οι ρόλοι είναι πλέον ευδιάκριτοι.

Μας έχουν προετοιμάσει με χίλιους δυο τρόπους για το τι πρόκειται να μας συμβεί, αν το επιτρέψουμε συνεχίζοντας να στρουθοκαμηλίζουμε.

Η γη μετατρέπεται σε κόλαση, είναι ηλίου φαεινότερον. Δεν πρόκειται απλώς για κρίση αξιών. Είναι η αντιστροφή των πάντων, σε έναν κόσμο που μετέτρεψε το ανήθικο σε ηθικό, το κακό σε καλό, το ψέμα σε αλήθεια, το άδικο σε δίκαιο.

Οφείλουμε ως ορθόδοξοι χριστιανοί να κρατήσουμε την πίστη μας ζωντανή, όπως μας κράτησε και αυτή πνευματικά και ψυχικά σε εγρήγορση και νηφαλιότητα.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.