Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Ο Κακλαμανάκης «δίκασε» τον Αυγενάκη: «Χρειάστηκε μια κάμερα για τον στενό συνεργάτη του Μητσοτάκη – Γνώριζε καλά ο πρωθυπουργός»

Με μια «πύρινη» ανακοίνωση ο χρυσός Ολυμπιονίκης της Ιστιοπλοΐας, Νίκος Κακλαμανάκης «δίκασε» τον πρώην υπουργό της κυβέρνησης Μητσοτάκη Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος έχει προκαλέσει οργή στο πανελλήνιο με την αδιανόητη και τραμπούκικη επίθεση σε βάρος εργαζομένου στο αεροδρόμιο.

Στην ανακοίνωσή του ο Νίκος Κακλαμανάκης τονίζει ότι χρειάστηκε μια κάμερα που κατέγραψε την απαράδεκτη συμπεριφορά του πρώην υπουργού, την ώρα που υπάρχουν «καταγεγραμμένες περιπτώσεις που ασκούσε πολιτική με τη μη εφαρμογή των νόμων». Με απλά λόγια, ο χρυσός Ολυμπιονίκης τονίζει ότι ο Αυγενάκης έπρεπε εδώ και καιρό να δει την πόρτα της εξόδου, μετά από τις επιθέσεις του σε βάρος αθλητών αλλά και τις απευθείας αναθέσεις από τη θέση του στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

«Eπιφυλάσσομαι να μιλήσω αναλυτικά σε σύντομο χρόνο» τονίζει ο Ολυμπιονίκης αφήνοντας να εννοηθεί ότι έχει «ράμματα» για τη γούνα του Αυγένακη

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νίκου Κακλαμανάκη:

«Χρειάστηκε εν τέλει μια κάμερα για να αποδειχθεί η ακαταλληλότητα στενού συνεργάτη του Πρωθυπουργού και πρόσφατα μέλους της κυβέρνησης, όταν ήδη υπήρχαν καταγεγραμμένες περιπτώσεις που ασκούσε πολιτική με τη μη εφαρμογή των νόμων;

Η Κόκκινη κάρτα στον κ. Αυγενάκη από τον Πρωθυπουργό, ο οποίος γνώριζε πολύ καλά προηγούμενες πράξεις και παραλείψεις του, ως πρόσφατα μέλους της Κυβέρνησης σε δύο Υπουργεία έπρεπε να είχε βγει πολύ νωρίτερα, ώστε να μην νιώθει ο στενός του συνεργάτης ότι μπορεί να επικαλεστεί το “Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;” για να επιβληθεί σε οποιοδήποτε πολίτη αυτής της χώρας.

Αναφέρομαι ενδεικτικά σε πόρισμα της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας ελέγχου της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας που ούτε ως είδηση δεν ανακοινώθηκε από τον Υφυπουργό με παραβάσεις που χαρακτηρίστηκαν σαν ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ από έγκριτους δημοσιογράφους, σιωπή για κορυφαία αθλήτρια της ιστιοπλοΐας, που εκδιώχθηκε από την Ελλάδα με καταγεγραμμένες φράσεις των παραγόντων της διοίκησης της ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας “να φάει κλωτσιά και να φύγει από εδώ” «θα μπορούσαμε να εξαφανίσουμε αθλητή σε ένα λεπτό», νόμος που δεν εφαρμόστηκε με αποτέλεσμα τη δικαστική δική μου ταλαιπωρία, ΙΚΕ αγροτοαθλητισμού με αναθέσεις από τον κ Αυγενάκη, με την ιδιότητα του Υφυπουργού Αθλητισμού και κατόπιν του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, σύμφωνα με στοιχεία, που είδαν το φως της δημοσιότητας

Δυστυχώς η μη εφαρμογή των νόμων, οι παραβάσεις και παραλείψεις τους, χάνονται στα σκοτάδια των λαβυρίνθων της διοικήσεως και φυσικά αφήνουν παθητικά αδιάφορους τους πολίτες.

Είναι καιρός πια να δούμε και τι «κρύβει» και δεν μπορεί να αποκαλύψει η κάμερα και τι μας φανερώνει το «σκοτάδι» των πράξεων αυτών που ορίζουν τη ζωή μας. Eπιφυλάσσομαι να μιλήσω αναλυτικά σε σύντομο χρόνο».

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.