Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Ο κ. Τσίπρας ούτε θυμάται ούτε ευθύνεται

Ο κ. Τσίπρας ούτε θυμάται ούτε ευθύνεται

Οι πολιτικοί στην Ελλάδα ξεχωρίζουν για δυο ταλέντα τους. Το ένα έχει να κάνει με την κοντή τους μνήμη. Ξεχνούν ότι έχουν πει και συμπεριφέρονται λες και δεν το είπαν ποτέ.

Το δεύτερο είναι το θράσος τους  Στο επόμενο λεπτό μπορούν να υπερασπίζονται τα αντίθετα από όσα έχουν υπερασπιστεί και πράξει.

Έβλεπα τον κ. Αλέξη Τσίπρα να λέγει σε ομιλία του στο Ινστιτούτο του, ότι “οι δημοκρατικές δυνάμεις οφείλουν να ενωθούν” και πως “έρχεται η ακροδεξιά και αυτό πρέπει να μας κινητοποιήσει”.

Τα έλεγε ο άνθρωπος που:

– Το 2015 κέρδισε τις εκλογές και ενώ μπορούσε να συγκυβερνήσει με δημοκρατικές δυνάμεις (ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι) επέλεξε την ακροδεξιά του Καμμένου (το είχε φυσικά προσυμφωνήσει – Πάρε Πάνο το υπ. Αμύνης και άσε μας εμάς).

– Στη συνέχεια και πάντα στο πλαίσιο της συνεργασίας των δημοκρατικών και αριστερών δυνάμεων, εκπαραθύρωσε με κλωτσιές τον Βαρουφάκη, την Κωνσταντοπούλου, τον Λαφαζάνη και… 25 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που έφτιαξαν την ΛΑΕ.

– Στο τέλος πήρε στον ΣΥΡΙΖΑ και τους ακροδεξιούς βουλευτές του Καμμένου ολοκληρώνοντας το εντελώς αντίθετο από την σημερινή προτροπή του.

Αυτός διέλυε την Αριστερά, την τεμάχιζε σε μικρά κομματάκια (είναι ήδη έξι κόμματα) και συνεργαζόταν με την ακροδεξιά. Είναι αυτός που έβαλε ΟΡΙΣΤΙΚΑ στην γωνία τον δικό του χώρο. Πήρε από καραμπόλες 36% και με διωγμούς πάντα στον δικό του χώρο το έκανε 17,8%. ¨Και τώρα έχει και το θράσος να μιλά για ενότητα.

Φυσικά από έναν Τσίπρα, που ανέλαβε την χώρα στην πιο κρίσιμη περίοδο της χωρίς κανένα σχέδιο, δεν μπορείς να περιμένεις τίποτε άλλο εκτός από την αμνησία του δίπλα στην ανικανότητα του.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο