Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Αλλαγή προέδρου, σταθεροποίηση και εκλογές

Του Αδέξιου Δεξιού

Το έργο το ξαναείδαμε το ‘14 και δε μας άρεσε καθόλου το τέλος.

Η υπόθεση γνωστή. Ο λαός έστειλε ηχηρό μήνυμα στον Σαμαρά στην κάλπη των τότε ευρωεκλογών οργισμένος από τα ισοπεδωτικά μνημόνια. Ο Σαμαράς έκανε ότι το άκουσε και νόμισε ότι θα αντιστρέψει την κατρακύλα με κλασικούς πολιτικούς τακτικισμούς. Με το μαύρισμα στις εθνικές κάλπες του ’15 να καθίσταται αναπόφευκτο.

Στα χνάρια του κινείται κι ο Μητσοτάκης. Μόνο που είναι σε απείρως χειρότερη θέση.

Οδήγησε τη ΝΔ σε ιστορικά χαμηλά (σε ποσοστό ψήφων) χωρίς αντίπαλο!

Ήτοι, τον αποδοκίμασαν οι νεοδημοκράτες λέγοντάς του ή αλλάζεις ή βουλιάζεις.

Φυσικά δεν πρόκειται να αλλάξει.

Γιατί αυτός είναι ο Μητσοτάκης.

Ο άνθρωπος που αφήνει τους ολιγάρχες να πίνουν το αίμα του λαού με το μπουρί της σόμπας για να κονομάνε.

Ο άνθρωπος που έχει προσκυνήσει τη woke ατζέντα του άκρατου δικαιωματισμού, τσακίζοντας τα ήθη, τα έθιμα και τις ζωές των Ελλήνων.

Ο άνθρωπος που ξεπουλάει την Ελλάδα στους «συμμάχους» και στους «εταίρους» προς υλοποίηση των γεωπολιτικών τους ονειρώξεων. Τη μετατροπή της δηλαδή σε πλήρως ελεγχόμενο προτεκτοράτο προς ίδιον όφελος.

Λέτε ξαφνικά να ακυρώσει τον εαυτό του ο Κυριάκος και να γίνει Μέγας Αλέξανδρος;

Απίθανο!

Άντε να κάνει έναν… σαρωτικό ανασχηματισμό και να βάλει τους… πετσωμένους παπαγάλους να μας λένε ότι ο… παραλίγο Μωυσής άλλαξε.

Που σημαίνει, ότι η κατραπακιά που θα του ρίξει ο λαός στις εθνικές εκλογές θα είναι τόσο δυνατή με κίνδυνο να προκαλέσει ανήκεστο βλάβη στη χώρα και στη Νέα Δημοκρατία για ευνόητους λόγους.

Όταν γραφαμαι την προηγούμενη περίοδο Μητσοτάκη ότι έτσι όπως βαδίζει θα πάρει χαμηλότερα ποσοστά κι από τον Σαμαρά, άρα πρέπει να φύγει… χθες, οι σφουγγοκωλάριοι του μητσοτακισμού μας έβριζαν σκαιότατα.

Τώρα λέμε το εξής: Για να μην καταντήσει η ΝΔ ΠΑΣΟΚ και επικρατήσει χάος, η μόνη λύση είναι να αναλάβει άλλος πρόεδρος το τιμόνι της παράταξης και της χώρας, να σταθεροποιήσει το καράβι που οδεύει στα βράχια και να κάνει εκλογές όπου με τους νεοδημοκράτες πλέον ήρεμους να ανακτηθεί η χαμένη γαλάζια κυριαρχία.

Ελπίζουμε αυτή τη φορά να εισακουστούμε…

ΥΓ. Κυριάκο, είδες τι παθαίνεις όταν λες στους βουλευτές σου να απέχουν; Το ακούνε και οι ψηφοφόροι. Elementary, my dear Watson…

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.