Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Βραχνέικα: Ετοιμάζεται δωρεάν χώρος στάθμευσης στην παραλιακή- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Η έναρξη λειτουργίας του αναμενεται τον Ιούνιο σύμφωνα με εκτίμηση του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Βραχνεΐκων

Δημοτικός χώρος στάθμευσης διαορφώνεται στην παραλιακή των Βραχνεΐκων, όπου τους καλοκαιρινούς μήνες παρατηρείται μεγάλος κυκλοφοριακός φόρτος.

Η περιοχή και τα καταστήματά της αποτελούν πόλο έλξης πολλών επισκεπτών την καλοκαιρινή περίοδο και το κυκλοφοριακό αποτελεί πρόβλημα.

Ο χώρος, όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr o Γιάννης Παπαχρονόπουλος, Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βραχνεΐκων, έχει χωρητικότητα 200 περίπου θέσεων και πρόκειται για κληροδότημα (Δεσποτοπούλειο) στην Κοινότητα. Στόχος είναι να ξεκινήσει τη λειτουργία του τον Ιούνιο.

Η στάθμευση θα είναι δωρεάν και οι εργασίες ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή. Ο κ. Παπαχρονόπουλος αναφέρει επίσης ότι σχεδιάζεται και η τοποθέτηση ηλεκτροφωτισμού ενώ θα ενισχυθεί και η σήμανση που θα ενημερώνει για τη λειτουργία του. Ο χώρος που διαμορφώνεται, βρίσκεται στη συμβολή των οδών Δεσποτοπούλου (παραλιακή), Κολοκοτρώνη και Καποδίστρια.

Οι εργασίες γίνονται από τις υπηρεσίες του Δήμου ενώ ο κ. Παπαχρονόπουλος υπογραμμίζει τη σημασία της λειτουργίας του πάρκινγκ για την αποσυμφόρηση της παραλιακής οδού τους καλοκαιρινούς μήνες και τη διευκόλυνση των κατοίκων και των λουομένων.

 

 

Γ. Παπαχρονόπουλος Πρόεδρος ΤΚ Βραχνεΐκων

Γ. Παπαχρονόπουλος Πρόεδρος ΤΚ Βραχνεΐκων

Πηγή: The best
Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.