Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Google Maps: Αλλάζει ο σχεδιασμός με νέα μπάρα

Μια νέα μπάρα στο κάτω μέρος του Google Maps υπάρχει πλέον στην τελευταία έκδοση της εφαρμογής. Η διάθεση της εφαρμογής έχει ήδη ξεκινήσει και θα έρθει σταδιακά σε όλους τους χρήστες της.

Η νέα μπάρα είναι πιο απλοποιημένη, με μόνο τρεις επιλογές, τα Explore, You και Contribute. Στις προηγούμενες εκδόσεις είχαμε και τα Updates και Businesses. Οι ενότητες Explore και Contribute παραμένουν ίδιες, όμως το You πλέον φέρνει λειτουργίες Go, Saved και Updates.

Το You έχει εικονίδιο σελιδοδείκτη και διατηρεί την γενική σχεδίαση. Στο πάνω μέρος δεν έχουμε πλέον γραμμή αναζήτησης, με τις ειδοποιήσεις και τα μηνύματα από επιχειρήσεις να είναι προσβάσιμα από την επάνω δεξιά γωνία.

Το Google Maps για κάποιον περίεργο δεν κάνει χρήση μιας ψηλής Material You μπάρας, ούτε χρησιμοποιεί Dynamic Color. Όμως η εφαρμογή θα υιοθετεί τα καρουσέλ εικόνων, όπως το Google Photos.

Η νέα έκδοση θα έρθει σύντομα σε όλους. Θα είναι η έκδοση 11.127.x και θα είναι διαθέσιμη για Android συσκευές. Η Google είχε ανακοινώσει πως θα φέρει πιο καθαρό γραφικό περιβάλλον για τους χάρτες τον Μάρτιο. Παράλληλα θα αλλάξει και τα χρώματα στις καρφίτσες που βάζουμε, ώστε να είναι πιο εύκολο να βρίσκουμε τοποθεσίες στον χάρτη.

Πηγή: Techmaniacs
Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.