Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Το αίμα τής Κυριακής δεν σε ξεπλένει Ανδρέα Λοβέρδο

Μιλάμε για μια κυβερνητική πράξη, που καταδικάστηκε από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και αγωνιζόμαστε να μείνει στην ιστορία, για να μην επαναληφθεί ποτέ ξανά!

Το ότι οι προεκλογικοί αγώνες της Δεξιάς δεν έχουν ιερό και όσιο, το εμπεδώνουμε από το 2019. Αλλά κάπου υπάρχει και μία κόκκινη γραμμή. Αυτή η γραμμή δεν είναι τραβηγμένη με μπογιά, σχηματίστηκε με το αίμα όλων των γυναικών που δολοφονήθηκαν.

Μην έρχεται λοιπόν τώρα να πατήσει αυτή τη γραμμή ο ανίερος Α. Λοβέρδος για να ευλογήσει τα προεκλογικά του σχέδια! Που ως υπουργός Υγείας, επικαιροποίησε υγειονομική διάταξη του 1940 και προκάλεσε μια μαζική διαπομπεύσει 12 οροθετικών γυναικών. Που έβγαλε φόρα παρτίδα σε όλη την επικράτεια όλα τα προσωπικά τους στοιχεία, όνομα, επώνυμο, τόπο καταγωγής, διαμονής, ακόμα τα ονόματα των γονιών τους. Και φυλακίστηκαν επιπροσθέτως, καταντώντας ανθρώπινα ράκη.Μιλάμε για μια κυβερνητική πράξη, που καταδικάστηκε από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και αγωνιζόμαστε να μείνει στην ιστορία, για να μην επαναληφθεί ποτέ ξανά!Όταν 33 ετών απέθανε η Μαρία Κουλουριώτη, μια εξ αυτών, έγραψε η μάνα της: Έγινε πια κι αυτό και τώρα ο κύριος Λοβέρδος μπορεί να κοιμάται ήσυχος. Η κοινωνία σχεδόν καθάρισε από αυτές τις κοπέλες κι αυτό το φρόντισε ο ίδιος.
…Δημόσια μας εξευτελίσανε και τώρα εγώ δημόσια ανταποδίδω λίγο πριν θάψω την κόρη μου ότι μπορεί πλέον να κοιμάται ήσυχος ο Ανδρέας Λοβέρδος. Και αυτό το λέω κι εγώ η μητέρα της, δημόσια, με το όνομά μου. Ευμορφία Κουλουριώτη».

Προκαλεί εκ νέου ο Λοβέρδος. Και τότε, η διαπόμπευση ήταν ένα πολιτικό παιχνίδι υποψήφιων υπουργών. Και τώρα πάλι πράττει προς πολιτικό του όφελος. Παρεμβαίνει σε ένα οδυνηρότατο γεγονός, όχι για να ξεπλύνει την ντροπή του, διότι από αυτή δεν διαθέτει, αλλά για να ξεφορτωθεί προεκλογικά την ακροδεξιά του persona. Για να δικαιολογήσει τον ποινικό του λαϊκισμό. Φωτογραφίζεται λοιπόν να καταθέτει λουλούδια εκεί που αιματοκυλίστηκε η Κυριακή.
Οι αισχρές του πράξεις συνεχίζονται λοιπόν με άλλο τρόπο. Βλέπετε αυτό το συνάφι δεν έχει ηθικές αρχές ούτε αναστολές. Ας εννοήσει όμως, έστω και με το ζόρι, ότι ανήκει ανεπίστρεπτα στην πλευρά των θυτών.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.