Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Τα «Ναι σε όλα» δεν θα τους βγουν σε καλό

Του Χρήστου Μπολώση

Επιτέλους! Δύο κυρίες του ελληνικού Κοινοβουλίου, η Νάντια Γιαννακοπούλου και η Μιλένα Αποστολάκη, κατέθεσαν επερώτηση προς τους υπουργούς Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και Δικαιοσύνης Γιώργο Φλωρίδη για την εξέλιξη των ερευνών και τη σύλληψη όλων των εμπλεκομένων στη δολοφονική επίθεση με ναυτική φωτοβολίδα κατά του υπαρχιφύλακα Γιώργου Λυγγερίδη στου Ρέντη, αναφέροντας: «Στις ημέρες που ακολούθησαν τον τραυματισμό και τον τραγικό θάνατο του άτυχου αστυνομικού, είδαμε δημοσιεύματα για επικείμενη μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη πυρήνων σκληρών χούλιγκανς, που όπλισαν το χέρι του δράστη της δολοφονικής επίθεσης στον υπαρχιφύλακα».

Ελπίζω τώρα να δοθούν κάποιες εξηγήσεις, αφού στα σχόλιά μας απαξιούν να απαντήσουν οι (αν)αρμόδιοι.

Α, και κάτι ακόμα: από τους βουλευτές της Ν.Δ. ουδείς αισθάνθηκε την υποχρέωση απέναντι στο παλικάρι τον αστυνομικό να υποβάλει ανάλογη ερώτηση;

Όλοι θεωρούν ότι τα πράγματα βαίνουν καλώς;

Να προσέξουν μόνο μήπως επαληθευτεί ο ευφυής τίτλος του βιβλίου του Γιώργου Σκαμπαρδώνη «Όλα βαίνουν καλώς εναντίον μας», γιατί σαν πολλά έχουν μαζευτεί για τους «γαλάζιους» (και καλά…) πατέρες του Έθνους.

Αυτά τα «Ναι σε όλα» δεν θα τους βγουν σε καλό.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.