Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Σημαντική προειδοποίηση αλλαγής όρων αποζημίωσης από το Paypal για αγορές online

H Paypal αλλάζει τους όρους χρήσης για online αγορές. Συγκεκριμένα παρακάτω βλέπουμε το email που απέστειλε και ποια είναι η κυριότερη αλλαγή που μας αφορά όλους:

Επικαιροποιούμε τις νομικές συμφωνίες μας που επηρεάζουν ορισμένες υπηρεσίες που παρέχουμε. Οι επικαιροποιημένοι όροι και προϋποθέσεις ισχύουν για εσάς, εφόσον έχετε εγγραφεί για αυτά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες.

Επισκεφτείτε τη σελίδα Ενημέρωση πολιτικής για να ελέγξετε όλες τις αλλαγές.

Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας μετά την εφαρμογή των αλλαγών, συμφωνείτε με αυτές τις αλλαγές. Δεν απαιτούνται περαιτέρω ενέργειες από εσάς για την αποδοχή αυτών των αλλαγών. Αν σκοπεύετε να απορρίψετε αυτές τις αλλαγές, θα πρέπει να κλείσετε τον λογαριασμό σας πριν από την ημερομηνία έναρξης ισχύος.

Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στις Νομικές συμφωνίες για τις Υπηρεσίες PayPal στη σελίδα PayPal στην ενότητα με τίτλο «Νομικό περιεχόμενο» ή στην εφαρμογή, στην ενότητα Νομικές συμφωνίες.

Επισυνάψαμε τις συναφείς νομικές συμφωνίες και άλλες σημαντικές πληροφορίες εδώ, στο Κέντρο μηνυμάτων, για να τις έχετε για μελλοντική αναφορά. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε και να αποθηκεύσετε αυτά τα έγγραφα. Περιέχουν σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις των υπηρεσιών μας, οπότε ελέγξτε τα προσεκτικά.

Αν έχετε ερωτήσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

PayPal

Για όλους τους χρήστες

Πηγή: Techmaniacs

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.