Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

«ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ με τις αναρτήσεις της!» ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ του Σφακιανάκη για την 28χρονη που προκάλεσαν χαμό…

Την ώρα που οι χειρισμοί της Ελληνικής Αστυνομίας οδήγησαν σε μια ακόμα φρικτή γυναικοκτονία,  σάλο προκαλούν οι δηλώσεις ενός ακόμα πρώην αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. -του  πρώην προϊσταμένου της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας  Μανώλη Σφακιανάκη- ο οποίος έριξε το «φταίξιμο» στο θύμα.

Ο κ. Σφακιανάκης αναφέρθηκε μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή στο περιστατικό που έγινε μόλις λίγα μέτρα μακριά από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων, ρίχνοντας ευθύνες για το ότι συνέβη στο θύμα. Όπως είπε χαρακτηριστικά, η 28χρονη Κυριακή προκαλούσε το δράστη με τις αναρτήσεις της στα κοινωνικά δίκτυα, καθώς έδειχνε ότι ήταν χαρούμενη μετά το χωρισμό τους, και ότι αυτό ήταν κάτι που δεν μπορούσε να βλέπει ο δολοφόνος της.

«Το έγκλημα το ώθησε η κοινωνική δικτύωση. Η κοπέλα ήταν χαρούμενη και ευτυχισμένη, το έβγαζε προς τα έξω» σημείωσε για την 28χρονη ο κ. Σφακιανάκης, ενώ για το δράστη αρκέστηκε να υπογραμμίσει ότι «ο άλλος ήταν τρελός, ήταν σχιζοφρενής». Μάλιστα, όπως τόνισε, ακόμα και αν βρίσκονταν περισσότεροι αστυνομικοί στο Αστυνομικό Τμήμα Αγ. Αναργύρων, ο δράστης θα είχε προχωρήσει στη δολοφονία της ανυπεράσπιστης κοπέλας. «Εκατό άτομα να είχε το Αστυνομικό Τμήμα, θα την εκτελούσε, τέλος» σημείωσε ο κ. Σφακιανάκης.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.