Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Κλείδωσε η αλλαγή του καιρού, τι λέει ο Σάκης Αρναούτογλου

Κλείδωσε η αλλαγή του καιρού τις επόμενες μέρες με ειδήσεις για λασποβροχές και πτώση της θερμοκρασίας. Τι λέει ο Σάκης Αρναούτογλου.

«Κλείδωσαν» τα νέα δεδομένα για τον καιρό τις επόμενες μέρες. Όλα δείχνουν ότι από την την Τετάρτη 17 Απριλίου, ο καιρός αλλάζει με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας. Ο Σάκης Αρναούτογλου επανήλθε μέσω facebook και τονίζει ότι η πιθανότητα βροχής την Τετάρτη είναι ακόμα μεγαλύτερη. Μάλιστα η πτώση της θερμοκρασίας θα είναι αισθητή, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Όπως αναφέρει: «Περιοχές στη χώρα, οπου σύμφωνα με τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία η πιθανότητα βροχής την ερχόμενη τετάρτη 17/4 είναι μεγαλύτερη! (διαβάστε προσεκτικά την επεξήγηση στον χάρτη παρακαλώ!)

Σε «τεντωμένο» σχοινί πολλές καλλιέργειες λόγω της παρατεταμένης ανομβρίας – ξηρασίας και των πολύ υψηλών θερμοκρασιών!

Σταδιακή και αρκετά αισθητή θα είναι όμως η πτώση της θερμοκρασίας προς τα μέσα της εβδομάδας στις περισσότερες περιοχές της χώρας!

ΥΓ: Συγνώμη φίλες και φίλοι που χάθηκα τις τελευταίες ημέρες! Δεν επιτρέπεται να εμφανίζομαι πλέον στην τηλεόραση μιας και όπως έχετε μάθει αρκετοί πλέον από εσάς κατεβαίνω ως υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, απόφαση για την οποία θα επανέλθω σε άλλη ανάρτηση γιατί δεν θέλω να σας κουράζω.

Ενα όμως θέλω να σας πω με σιγουριά και θέλω παρακαλώ να με πιστέψετε: Εγώ με τον καιρό δεν θα πάψω να ασχολούμαι και να σας ενημερώνω ούτε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου αλλά και μετέπειτα, οπως κι αν εξελιχθούν τα πράγματα, γιατί ο καιρός είναι η ζωή μου αλλά κι εσείς να μη χάνετε τον…καιρό σας.

Αυριο θα προσπαθήσω να σας ενημερώσω για ότι νεότερο!»

Πηγή: dnews

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.