Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Καταδίκη ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τη φραστική επίθεση ιερέα στη Χριστίνα Αλεξοπούλου – Τι δήλωσε στα ερτζιανά η Εκπρ. Τύπου Βούλα Κεχαγιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Την φραστική επίθεση που δέχθηκε χθες Κυριακή, στην Πάτρα, η Αχαιή Υφυπουργός Υποδομών & Μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου, από ιερέα κατά την διάρκεια Τρισάγιου στην πλατεία Ταμπαχάνων, με «φόντο» τον Νόμο ίσων δικαιωμάτων για τα ομόφυλα ζευγάρια, καταδίκασε η Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κα Βούλα Κεχαγιά, μιλώντας σήμερα το πρωί στο Ράδιο-ΓΑΜΜΑ και στην εκπομπή του Αχιλλέα Ροδίτη «Σε 60 κλεπτά».

Συγκεκριμένα, η κα Κεχαγιά τόνισε:

«Δεν το γνωρίζω το συγκεκριμένο περιστατικό αλλά αυτά είναι απολύτως καταδικαστέα. Η εκκλησία μπορεί αν ασχολείται με τα του οίκου της αλλά και οι Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου μπορούν να επιτελούν το έργο τους όπως αισθάνονται σύμφωνα με την συνείδησή τους και τον όρκο που έχουν δώσει. Η εκκλησία δεν μπορεί να έχει λόγο στις πολιτικές επιλογές. Ξεκάθαρα. Επομένως, καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε φραστική επίθεση που δέχεται Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου».

*  Ακούστε το επίμαχο σημείο της δήλωσης της Εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία κας Βούλας Κεχαγιά, στο Ράδιο-ΓΑΜΜΑ (από 8:29 έως 9:35):

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.