Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

… Τ’ άτιμα τα συμφέροντα!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πάντοτε ήταν στο πλευρό των ανήμπορων, των φτωχών και πάντα όρθωνε ανάστημα κόντρα στη διαπλοκή

Του Παναγιώτη Λιάκου

Είναι φως φανάρι ότι σκοτεινοί κύκλοι τον έχουν βάλει στο μάτι και προσπαθούν να τον ρίξουν από την εξουσία για να πέσει η πατρίς μέσα στο ορθάνοιχτο στόμα των ντόπιων και των ξένων μεγαλοκαρχαριών.

Όπως τότε, το -όχι και τόσο μακρινό- 2008, όταν πήγαν τον άνθρωπο να τον μπλέξουν με το σκάνδαλο της Siemens, επειδή ο Κυριάκος -ως μεροκαματιάρης άνθρωπος που ήταν (και παραμένει)- είχε οικονομικά στενέματα και καθυστέρησε να αποπληρώσει κάτι ψωροσυσκευές που είχε ψωνίσει από τη Siemens.

Μάλιστα, τότε είχαν βρεθεί και κάποιοι νοσηρά καχύποπτοι τύποι, που θεώρησαν ότι ήταν ύποπτη συγκυρία το γεγονός ότι μεγάλο μέρος της οφειλής αποπληρώθηκε μόλις τρεις ημέρες μετά την κατάθεση του πρώην λογιστή της Siemens στον ανακριτή.

Στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», που φαίνεται ότι το ‘χει κάνει… τάμα να μπλέκει την πρωθυπουργάρα μας σε περιπέτειες, δημοσιεύτηκε άρθρο (στις 5 Ιουνίου 2008) όπου διαβάζουμε τα ακόλουθα: «Εμπλοκή Κυρ. Μητσοτάκη στο σκάνδαλο Siemens. Τεράστια ερωτηματικά για τις σχέσεις του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη με την εταιρία Siemens δημιουργούνται από την αποκάλυψη ότι ο βουλευτής της Ν.Δ. συναλλάχθηκε με τη γερμανική εταιρία, από την οποία προμηθεύτηκε συσκευές (ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τηλεφωνικά κέντρα κ.ά.) κατά την περίοδο από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο του 2007 και αποπλήρωσε το χρέος του μόλις την περασμένη Δευτέρα 2 Ιουνίου!

»Η αντίστοιχη επιταγή, ύψους 43.000 ευρώ, του κ. Μητσοτάκη κατατέθηκε στην τράπεζα Alpha Bank μόλις τρεις ημέρες μετά την κατάθεση του πρώην λογιστή της Siemens στον ανακριτή, κατά την οποία αποκαλυπτόταν η σχέση του βουλευτή με την εταιρία. Οι προμήθειες είναι της τάξης περίπου των 120.000 ευρώ και εκδόθηκαν από τη Siemens και Fujitsu Siemens, άρχισαν δε να πληρώνονται στις αρχές του 2008».

Πώς να πάει η χώρα μπροστά με τόσο καχύποπτους ανθρώπους; Από πού κι ως πού παρεξηγούσαν το 2008 τις αφραγκίες ενός ανθρώπου, όπως ο Κυριάκος μας, που τον έχει φάει το λιοπύρι στο μεροκάματο; Για ποιο λόγο τώρα του χρεώνουν ακόμα και χοντροκομμένα ηχητικά μοντάζ; Είναι δυνατόν αυτή η άσπιλος, αφιλοχρήματος μορφή να θέλει να κουκουλώσει έγκλημα όπως αυτό των Τεμπών; Εδώ δεν χρειάστηκε να βάλει το χέρι του να συγκαλύψει το σκάνδαλο της Siemens, διότι τα ξεκαθάρισε όλα η ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη…

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.