Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ η Καρυστιανού! “ΜΟΝΟ στο δικαστήριο, συνάντηση με τον Μητσοτάκη…”

«Με τον κ. Μητσοτάκη, θα μπορούσα να βρεθώ μαζί του σε μια δικαστική αίθουσα, στο γραφείο του δεν θα πήγαινα σε καμία περίπτωση».
Μαρία Καρυστιανού στα «Παραπολιτικά 90,1»: «Είναι πολύ μεγάλη ντροπή για μένα να πρέπει να ξενιτευτώ για να βρω δικαίωση για ένα έγκλημα που έγινε στην Ελλάδα, είμαι όμως και ικανοποιημένη στο βαθμό που μπορώ να είμαι ότι τα πράγματα πραγματικά αυτή τη φορά θα πάνε όπως πρέπει. Και έχουμε και την ελπίδα ότι μέσα από αυτό τον αγώνα που δίνουμε για να δικαιώσουμε τους δικούς μας ανθρώπους είναι ουσιαστικά και μια ευκαιρία να αλλάξουνε τα κακώς κείμενα που υπάρχουν».
-Θα έπρεπε ο Κώστας Αχ. Καραμανλή, να ζητήσει μόνος του να πάει σε Προανακριτική Επιτροπή απάντησε σε σχετική ερώτηση; «Φυσικά, δεν θα έπρεπε να το κάνει; Δεν έχει την ηθική υποχρέωση, τουλάχιστον την αξιοπρέπεια; Τοποθετήθηκε σε μια θέση ευθύνης όπου οι παραλείψεις του, η αδιαφορία του και η διαφθορά του οδήγησαν στο να σκοτωθούν 57 άνθρωποι και να τραυματιστούν 180, στους πόσους δηλαδή θανάτους θα θεωρούσε ότι έπρεπε τουλάχιστον να σταθεί μπροστά σε ένα δικαστή και να απολογηθεί;
Σαφώς και υπάρχουν διαχρονικές ευθύνες ποιοι ήταν όμως την τελευταία τετραετία και θα μπορούσαν έστω να έχουνε κάνει κάτι. Η 717 δεν υπήρχε ήρθε όμως ο κ. Καραμανλής ο οποίος δεν συντηρούσε καν ως όφειλε τα ήδη πεπαλαιωμένα συστήματα υποδομής άρα δεν φρόντισε την υποδομή, υποστελέχωσε κιόλας. Δηλαδή αν υπήρχε έστω και ελάχιστη ασφάλεια ο κ. Καραμανλής έβαλε αρνητικό πρόσημο, δεν πρέπει να έχει ευθύνες;
Όταν μιλάμε για το έγκλημα στα Τέμπη μιλάμε και για το έγκλημα της συγκάλυψης γιατί το έγκλημα συγκάλυψης είναι χειρότερο».
 Για τα σχόλια που διακινούνται περί πιθανών πολιτικών βλέψεων αλλά και πρότασης για τις Ευρωεκλογές: «Ποτέ, κανείς ούτε καν υπονόησε, και έχω μιλήσει με όλα τα κόμματα της αντιπολίτευση, ποτέ κανένας δεν υπονόησε καν, δεν άφησε να πλανάται στον αέρα η πιθανότητα «μήπως θες να ’ρθεις μαζί μας». Ποτέ! Αυτό το έχω ακούσει μόνο από τους υποστηρικτές του κυβερνώντος κόμματος. Όποιος μιλάει μαζί μου έχει καταλάβει για ποιο λόγο γίνεται αυτό και κανένα από τα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν θέλησε να το εκμεταλλευτεί αυτό».
Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.