Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Η απόλυτη παράνοια βασιλεύει στο προτεκτοράτο των ΗΠΑ, την Ευρωπαϊκή Ένωση…

Της Ιωάννας Υψηλάντη

 

Οι νέοι Ναπολέοντες ξεπηδούν μαζικά, σαν τα κουνέλια απ΄τα καπέλα της Ευρώπης…
Ανίκανοι να διαχειριστούν και να παραδεχθούν την ήττα τους, στην Ουκρανία, συνεδριάζουν, εξετάζοντας την πρόταση να στείλουν δικά τους στρατεύματα, στο πλευρό των Ουκρανών!

Μ΄αυτό το αντικείμενο συζήτησης, που άνοιξε ο Μακρόν, προσήλθαν οι πρωθυπουργοί της Ευρώπης, στο Παρίσι, για να εκτιμήσουν την κατάσταση. Μαζί τους και ο δικός μας Ναπολέων, που χώνεται σε κάθε πολεμική σύρραξη, προκειμένου να ικανοποιήσει τους εξωτερικούς εντολοδόχους του.

Η απόλυτη παράνοια βασιλεύει στο προτεκτοράτο των ΗΠΑ, την ΕΕ, καθώς η ολοκληρωτική νίκη, τόσο στο πολεμικό πεδίο, όσο και στο οικονομικό, που είναι ισχυρό πεδίο πολέμου, της Ρωσίας, έχει κάνει τα νεύρα των υπόδουλων Ευρωπαίων τσατάλια.
Η ψυχραιμία έχει χαθεί και η σοβαρή σκέψη δεν απέχει καθόλου, από τις τελευταίες σκέψεις, που έκανε ο Χίτλερ, πριν αυτοκτονήσει.
Επιδιώκεται να εμπλακεί σύσσωμη η Ευρώπη, σ΄ένα πυρηνικό ολοκαύτωμα και να χαθούν εκατομμύρια ζωές, για χάρη του πρεστίζ των ψυχοπαθών. Δείχνουν ν΄αγνοούν τις επιπτώσεις, καθώς η εμπλοκή νατοϊκών στρατευμάτων, στην διμερή αντιπαράθεση, θ΄απαντηθεί από την Ρωσία, που δεν έχει αλλάξει, ούτε πρόκειται ν΄αλλάξει την σαφή της θέση, για το ενδεχόμενο απειλής, εναντίον της χώρας.
Από την άλλη, όλοι αυτοί δεν μπορούν να βάλουν σε τάξη τα του οίκου τους και θέλουν πολεμικές εκστρατείες με ΄κυριλέ στρατιώτες, εναντίον μπαρουτοκαπνισμένων.
Βεβαίως, δεν επήλθε συναίνεση και συμφωνία, αλλά όπως δήλωσε ο Μακρόν, από τα Ηλύσια Πεδία, που είναι μέσ΄την κοπριά, “τίποτα δεν αποκλείεται”!
Μία ακόμη μπλόφα, για εσωτερική διαχείριση της ήττας.

 

 

– Μακρόν“Αλό Βλαδίμηρε. Πρέπει ν΄ασχοληθούμε μ΄αυτό. Ας συζητήσουμε, σαν άντρας, προς άντρα”
– Πούτιν“Οκ! Σύμφωνοι. Δώσε μου την Μπριζίτ”
Μετάφραση της φωτογραφίας με την οποία οι Ρώσοι διακωμωδούν τον Μακρόν…

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.