Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Η τέλεια πλύση εγκεφάλου!

Του Νικόλαου Ταμουρίδη*

Η άθλια, τρομακτική και κατακλυσμιαία προπαγάνδα που εφαρμόζεται με την ευθύνη των κυβερνήσεων τον τελευταίο καιρό από τα συστημικά ΜΜΕ, εις βάρος του ελληνικού λαού, επαναφέρει στο προσκήνιο την έννοια της μάζας και της έντεχνης μαζοποίησης και, συνακόλουθα, της τέλειας πλύσης εγκεφάλου των πολιτών της δύσμοιρης «σύγχρονης» χώρας μας.

Μάζα είναι η συσσώρευση ατόμων, κάτω από δεδομένες συνθήκες, όπου οι συνειδητές προσωπικότητες εξαφανίζονται και τα αισθήματα και οι ιδέες τους προσανατολίζονται όλα στην ίδια κατεύθυνση. Αυτό επιτυγχάνεται με την προπαγάνδα, και ειδικότερα με την υποβολή, η οποία είναι η διείσδυση μιας ιδέας στο υποσυνείδητο των ανθρώπων.

Οι άνθρωποι χάνουν την ελεύθερη βούληση, παύουν να είναι ελεύθερα άτομα, αποκτούν την ψυχολογία των μαζών και έτσι υποτάσσονται τυφλά στα αυτοανακηρυσσόμενα «αφεντικά» τους.

Σήμερα στην Ελλάδα συμβαίνουν απίστευτα γεγονότα. Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (ΜΜΕ) έχουν μετατραπεί σε όργανα μαζοποίησης, σε Μέσα Μαζικής Προπαγάνδας και εξόντωσης της προσωπικότητας των πολιτών.

-Η χώρα μας στην κυριολεξία «αλλάζει χέρια», με την ανεξέλεγκτη αθρόα παράνομη ισλαμική μετανάστευση. Τα ΜΜΕ σιωπούν ή προπαγανδίζουν ασύστολα για δήθεν ανθρωπισμό, ενώ παράλληλα φοβίζουν τους αντιδρώντες με χαρακτηρισμούς όπως ξενοφοβία, ρατσισμός, ισλαμοφοβία.

-Στα εθνικά μας θέματα, οι υποχωρήσεις έναντι των Τούρκων διαδέχονται η μία την άλλη. Τα ΜΜΕ σιωπούν ή προπαγανδίζουν υπέρ της δήθεν ελληνοτουρκικής φιλίας, φοβίζοντας τον κόσμο με ενδεχόμενο πόλεμο.

-Η οικονομική δυνατότητα των πολιτών σταδιακά μειώνεται όλο και περισσότερο, με ένα μεγάλο ποσοστό να έχει ξεπεράσει τα όρια της φτώχειας. Τα ΜΜΕ σιωπούν ή προπαγανδίζουν υπέρ των παγκοσμιοποιημένων αυτοκτονικών πολιτικών, επιρρίπτοντας τις ευθύνες στην «άλλη πλευρά της Ιστορίας» και στην κλιματική «απάτη».

-Τέλος, η παραδοσιακή ελληνική οικογένεια «δολοφονείται» εν ψυχρώ από τα κελεύσματα και τα φερέφωνα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Τα ΜΜΕ προπαγανδίζουν σκανδαλωδώς υπέρ της αλλόκοτης ατζέντας ΛΟΑΤΚΙ+, ανεβάζοντας στην πρώτη θέση της δημοσιότητας τον «γάμο» των ομοφυλοφίλων, φέροντας σε σύγχυση και διχασμό και βάζοντας τεράστια ηθικά διλήμματα σε όλη την ελληνική κοινωνία, φοβίζοντας παράλληλα τους αντιδρώντες με χαρακτηρισμούς όπως ρατσισμός και ομοφοβία.

Σήμερα, όλα αυτά συμβαίνουν χωρίς να υπάρξει αντίδραση των Ελλήνων, οι οποίοι αποσβολωμένοι απλώς παρακολουθούν τα γεγονότα. Ζούμε. πλέον, μια ιδιότυπη κατάσταση, όπου βασιλεύει ο άνθρωπος των μέσων μαζικής ενημέρωσης, χωρίς ιδέα, χωρίς κρίση, χωρίς δική του σκέψη, χωρίς δική του γνώση. Βασιλεύει ο καθοδηγούμενος μόνο από το υποβολιμαίο ένστικτο και όχι από τη λογική. Βασιλεύει ο οπαδός της άκριτης αγελαίας συμπεριφοράς.

 *αντ/γος (ε.α.) – επίτιμος Α’ υπαρχηγός ΓΕΣ

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.