Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Κυριάκο, πάει η Ευρώπη

Του Όφι Ιοβόλου

Και με την ευρωπαϊκή βούλα πλέον η Ελλάδα μετονομάζεται σε Κολομβία (βλέπε: Νέος διασυρμός για την κυβέρνηση Μητσοτάκη: Εγκρίθηκε το ψήφισμα-καταδίκη για το Κράτος Δικαίου στην Ελλάδα).

Κοινώς, αν ο Κυριάκος δεν εχει ήδη αρχίσει το ψάξιμο λαγουμιού για να κρυφτεί, καλό είναι να ξεκινήσει πάραυτα τις διαδικασίες.

Αυτό ήταν φίλτατε Κυριάκο, τέλειωσες!

Ό, τι κι αν κάνεις πια δεν πρόκειται να απαλλαγείς από το στίγμα του… άρχοντα της διαφθοράς και δη δια χειρός Ευρωκοινοβουλίου.

Θα παραμείνει ανεξίτηλο παρά τις προσπάθειες των σφουγκοκωλάριων και των πετσωμένων κονδυλοφόρων να πείσουν τους χαχόλους για το αντίθετο (τα μέσα του κουμπάρου πάντως φαίνεται ότι αυτονομήθηκαν και κρατάνε το ευρωπαϊκό ράπισμα κεντρικό θέμα από το μεσημέρι. Κακή εξέλιξη Κυριάκο, πολύ κακή!).

Αν δεν το έχεις καταλάβει αγαπητέ Κυριάκο, κατόπιν της ευρωπαϊκής σφαλιάρας όποιος ανά την υφήλιο γκουγκλάρει το όνομά σου αυτομάτως θα σε κατατάξει στη συνομοταξία των πολιτικών της Κολομβίας και του Μεξικού.

Διότι μόνο εκεί, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων στη Δύση, υποκλέπτουν συνομιλίες με κατασκοπευτικά λογισμικά για να πλήξουν του αντιπάλους τους, φιμώνουν τον Τύπο αφήνοντας παράλληλα δολοφονίες δημοσιογράφων ανεξιχνίαστες, κονιορτοποιούν το Κράτος Δικαίου για να εγκαθιδρύσουν τα καθεστώτα τους και επιχειρούν να θάψουν καραμπινάτα σκάνδαλα που οδήγησαν στον θάνατο δεκάδες πολίτες.

Κρίμα Κυριάκο, και ήσουν ένα βήμα από την κατάκτηση της Ευρώπης. Όπου θα υποδυόσουν τον… παγκόσμιο ηγέτη.

Δυστυχώς, ούτε κλητήρας της Ούρσουλας δε μπορείς να πας έπειτα από τον επικό διασυρμό.

Εδώ θα μείνεις, να βράζεις στο ζουμί σου…!!!

Το πρόβλημα είναι ότι με τις αριστοτεχνικές-απανωτές γκάφες σε συνδυασμό με την εγκληματική πολιτική κατά της χώρας και των πολιτών, οι πολιτικές μέρες σου είναι μετρημένες και στην Ελλάδα.

Ήδη και μάλιστα χωρίς αντίπαλο καταρρέεις στις δημοσκοπήσεις.

Δεν έχει σημασία που παραμένεις πρώτος με διαφορά.

Σημασία έχει το γεγονός ότι κυβερνάς επί της ουσίας μόνος σου και τα έχεις κάνει μπάχαλο μόλις σε επτά μήνες από τότε που ανέλαβες πάλι τα ηνία της χώρας.

Φαντάσου τι χάος θα επικρατεί πάνω στον χρόνο.

Στην εξίσωση βάλε και τις συνέπειες που θα υπάρξουν λόγω του μπουρλότου που έριξες στη ΝΔ για να τη μετατρέψεις σε ΝΣ (Νέα Σημιτοκρατία).

Με απλά λόγια Κυριάκο, είσαι εγκλωβισμένος σε ένα σκηνικό lose-lose.

Και πολύ φοβούμαστε ότι δε διαθέτεις στη φαρέτρα σου τα όπλα που θα σου επιτρέψουν να απεγκλωβιστείς.

Πάντως δε θα πρέπει να είσαι παραπονεμένος.

Και μόνο που παραμένεις ακόμα πρωθυπουργός αποτελεί άθλο!!!

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.