Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Τον Συρίγο ξεχάσατε κύριε Μητσοτάκη

Το καλύτερο πράγμα για έναν πρωθυπουργό όταν δεν υπάρχει αντιπολίτευση, είναι ότι μπορεί να κάνει ό, τι του κατέβει δίχως άμεσες συνέπειες.

Ο Μητσοτάκης έφαγε τον εκλεκτό του Χρυσοχοΐδη από υπουργό ΠΡΟΠΟ το ’21 που κάηκε η μισή Ελλάδα και τον επανέφερε στην αυγή του ’24 μπας και βάλει τάξη στο χάος της εγκληματικότητας που προκάλεσαν έτεροι φωστήρες του μητσοτακέικου.

Έβγαλε τον πιο φανατικό μητσοτακικό Άδωνι από το Εργασίας και τον έβαλε στο Υγείας για να συνεχίσει το… θεάρεστο έργο της επιβολής του νεοφιλευθερισμού, αναβαθμίζοντας τη γνωστή τόσο για τα μαργαριτάρια που εκτοξεύει κατά καιρούς όσο και για την πίστη της στην Αγία Οικογένεια, Δόμνα Μιχαηλίδου, σε Υπουργό Εργασίας.

Στη θέση της έβαλε ακόμα ένα… παιδί της οικογένειας. Την Ιωάννα Λυτρίβη.

Δωράκι αναβάθμισης πήρε κι ο επίσημος προπαγανδιστής της οικογένειας, Παύλος Μαρινάκης. Ιδροκοπάει για να κάνει τη νύχτα μέρα, να μην αναβαθμιστεί σε υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ;

Πρόκειται για ανασχηματισμό – επιτομή αριστείας και αξιοκρατίας.

Οι εργαζόμενοι, οι γιατροί, οι μαθητές, οι φοιτητές και οι πολίτες στο σύνολό τους δεν πρέπει να φοβούνται πλέον τίποτα.

Μπορούν να σπεύσουν άμεσα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ώστε να απελευθερωθούν από το άγχος για το μέλλον.

Τον Συρίγο ξεχάσατε πάντως κύριε Μητσοτάκη.

Έπειτα από το στρώσιμο του εδάφους για την ταπεινωτική συνθηκολόγηση στις Πρέσπες του Αιγαίου, θα μπορούσατε κάλλιστα να τον κάνετε υπουργό Μειοδοσίας.

Προβείτε παρακαλούμε στις απαραίτητες ενέργειες για την επιτυχή ολοκλήρωση του ανασχηματισμού μπανανίας.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.