Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

ΡΟΥΚΕΤΑ από τον Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμο! “ΑΝ ΖΟΥΣΕ η Μαρίκα, θα έδερνε τον Κυριάκο στο Σύνταγμα…”

Marita Palli
Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος: “Αν_ζούσε η #μάνα_του #Πρωθυπουργού, η #Μαρίκα, θα τον έδερνε στο #Σύνταγμα, γιατί αυτή η οικογένεια οφείλει την ύπαρξή της σε εκείνην-Είμαστε πιο δημοκράτες απ την Ελβετία που όρισε δημοψήφισμα?”
Ιδιαίτερα καυστικός ο ακρίτας Ιεράρχης της Αλεξανδρούπολης Ιερά Μητρόπολις Αλεξανδρουπόλεως μιλώντας στον Ι. Ν Αγ. Μαρίνας Μαϊστρου Αλεξανδρούπολης περιέγραψε χθες τα όσα ζει η ελληνική κοινωνία. Ο κ.Ανθιμος μίλησε για τη #έξαρση της βίας εντός σχολικής κοινότητας όπου εκτός της γνώσης όπως είπε, ταυτόχρονα “καλλιεργείται η #σκληρότητα, η #βία, το #μίσος μεταξύ των μαθητών”. για την “υπογεννητκότητα σε συνδυασμό με την αλλοίωση της κοινωνικής συνοχής και πληθυσμού” καθώς και για την εκβιαστική αλλοτρίωση με ξενόφερτες “βρωμιές” όπως είπε, αλλότριων ηθών, προίόντος του χρόνου.
Όπως εξάλλου συμβαίνει αυτές τις μέρες παντού στην Ελλάδα από κληρικούς και Αρχιερείς της Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος – Ecclesia.gr τόσο από άμβωνος όσο και δια ΜΜΕ, κρούεται κώδωνας κινδύνου. Ομοθημαδόν απευθύνονται στους πιστούς και ψηφοφόρους των πολιτικών κομμάτων, τα οποία καυτηριάζουν για την ενδοτικότητα, στην υιοθέτηση αλλότριων της ελληνικής παράδοσης, ηθών & εθίμων νομοθετημάτων, όπως είναι η “θέσπιση γάμου ομοφυλοφίλων -τεκνοθεσίας” το οποίο δυναμιτίζει τα θεμέλια όχι μόνο της ελληνικής οικογένειας και κοινωνίας, αλλά και του έθνους που στηρίζεται σε αυτούς τους πυλώνες.
Στό στόχαστρο ετέθη ο νέος πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ #Στέφανος_Κασσελάκης, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η οικογένεια #Μητσοτάκη καθώς και οι βουλευτές όλων των κομμάτων, που εκλέγονται στις περιφέρεις της Ελληνικής επαρχίας οι οποίοι αν και αντιτίθενται από συνειδήσεως,, εμφανίζονται να εκβιάζονται, όπως ελέχθη,” ώστε να ψηφίσουν “μια ανηθικότητα και προστυχιά”
Είπε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης:
<< Η τηλεόραση λέει ” γερνάμε και πεθαίνουμε οι Έλληνες και άλλοι πια κατοικούν στον τόπο μας και συνεχίζουν να έρχονται. Σε λίγα χρόνια θα ψάχνουμε από που έρχονται και τα άλλα έθιμα στον τόπο μας” ειπε ο κ.Ανθιμος τονίζοντας ότι:
O “ANΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ & ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ”
<<Συγχρόνως με αυτά, την υπογεννητικότητα και την αλλοίωση των ηθών, μια ανηθικότητα πέρασε στην πατρίδα μας. Ξαφνικά, ένας άνθρωπος #ήρθε_από_το_πουθενά, και έφερε όχι πολιτική σκέψη και ιδέες και σχέδιο που χρειαζόμαστε αλλά όση βρωμιά είχε μέσα του και στον τόπο που μεγάλωσε.
Ξαφνικά αναδεικνύεται ηγέτης και εκπαραθυρώνει όσους υπήρχαν στο πολιτικό κόμμα που πήρε και έφτασε να λέει σε όσους προϋπήρχαν στελέχη & εκλεγμένους βουλευτές “όποιος διαφωνεί να σηκωθεί όρθιος”. Το κακό είναι αυτό.
Αλλά υπάρχει και χειρότερο: Τα #άλλα_κόμματα αυτα #που_εμείς_ψηφίζουμε με τα χέρια μας, συναγωνίζονται για το ποιο θα ψηφίσει την #προστυχιά. (Σχ/Ν Ομοφυλοφίλων Γάμων & τεκνοθεσίας) Διαγκωνίζονται για να διαλύσουν την ελληνική οικογένεια . Γιατί; Και λένε όχι “εμείς το είχαμε πει πρώτοι & θα το ψηφίσουμε”
ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ & ΑΠ. ΠΑΥΛΟΣ
<<#Πορνεία , #ακαθαρσία#αρσενοκοιτία, είναι τα πάθη της ατιμίας που αναφέρει ο Απόστολος και το Ευαγγέλιο ενώ ο Χριστός διδάσκει “εγκράτεια” Μας λένε “ξέρετε αυτά υπάρχουν”. Ναι , αλλά υπάρχουν κι άλλα κακά Και λοιπόν θα πρέπει να το κράτος να νομοθετήσει και γι αυτά?>>
“ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ” ΑΠΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΣΕ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ
<< Ήρθε μια κυρία στο γραφείο μου από το #Μαξίμου τις προάλλες, συνοδεία δέκα (10) ανθρώπων για να μου εκθέσουν το σκεπτικό της κυβέρνησης αναφορικά με το Νομοσχέδιο. Της είπα οτι “αν ζούσε σήμερα η μάνα του Πρωθυπουργού θα τον έδερνε στην πλατεία Συντάγματος !!
Γιατί #αυτή_η_οικογένεια (σ.σ. η οικογένεια #Μητσοτάκη) οφείλει την ύπαρξή της σε εκείνη, στην #Μαρίκα, Γιατί εκείνη ήξερε να κρατά την οικογένειά της έτσι όπως ξέρουν να την κρατούν οι Ελληνίδες και γι αυτό η Ελλάδα πέρασε την κρίση και την οικονομική, χάρη στην συνοχή της ελληνικής οικογένειας….>>
ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ “ΠΡΟΣΟΧΗ”
<<Αισθάνομαι μεγάλη συμπάθεια για τους βουλευτές μας αυτές τις ημέρες. Να έχουν δημιουργήσει οικογένειες να είναι μανάδες, πατεράδες παππούδες και να βρίσκονται σε πολιτικό κόμμα και να δέχονται #εξευτελιστική_πίεση να ψηφίσουν έναν νόμο που διαλύει την οικογενειακή συνοχή, την κοινωνία, την οικογένεια..
Τι θα πουν στον κόσμο και τους ψηφοφόρους τους έξω στο δρόμο όταν θα τους συναντούν? Εγώ αυτούς που εσείς ψηφίζετε τους τιμώ και τους δέχομαι εδώ.
Κι αυτούς σήμερα και όσους ψηφίσετε την #άλλη_φορά.
Όμως ελάτε στη θέση μου, αν ψηφίσουν αυτή την προστυχιά, όταν τους δεχθώ πως να τους προσφωνήσω? “Δολοφόνους της ελλ. κοινωνίας ή προοδευτικούς”? >>
ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ
<< Την Τρίτη θα είμαστε στην Αθήνα, για την έκτακτη σύγκληση της Ιεραρχίας.
<< Διερωτώνται τι απόφαση θα πάρει η Ιεραρχία. Μου κάνει εντύπωση οτι διερωτώνται. Δεν αλλάζει η πίστη μας, οι παραδόσεις μας και το Ευαγγέλιο. Η Εκκλησία δεν μπορεί να αποδεχθεί καμία απ αυτές τις προστυχιές… όταν μιλά ο Απόστολος και το Ευαγγέλιο .. >>
Εξάλλου, <<μίλησαν πρώτοι οι #Καθολικοί εναντίον του Ν/σχ. Μίλησαν ως και οι #Προτεστάντες στην πατρίδα μας. Μίλησε και το #Ισλαμ στην πατρίδα μας εναντίον. Δηλαδή η Εκκλησία της Ελλάδος τι θα πει?>>
ΒΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
<< Βιάζεται ο Πρωθυπουργός και έβαλε το πιστόλι στο κρόταφο να αποφασίσουν γρηγορότερα στο Υπουργικό Συμβούλιο. Δεν ξέρω γιατί και αν “#εκβιάζεται…” >>
ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ
Και ο Σεβασμιώτατος της Αλεξανδρούπολης συνέχισε :
<<Ε;iπε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών να ” γίνει δημοψήφισμα” και ο κ.#Μαρινάκης ο Κυβ. Εκπρόσωπος απάντησε “δεν γίνονται δημοψηφίσματα για ανθρώπινα δικαιώματα”.!
Δυο ώρες μετά η Ελβετία το αποφάσισε, γιa το ίδιο θέμα και θα διεξαχθεί δημοψήφισμα την ερχόμενη εβδομάδα.
Δηλαδή εμείς είμαστε “πιο δημοκράτες από την Ελβετία”? >>
Σημείωση¨H Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης, #επιδοτεί το 3ο τέκνο των Ελληνικών οικογενειών της ακριτικής περιοχής προκειμένου να καταπολεμήσει την υπογεννητικότητα και να ενισχύει τα σύνορα, που απειλούνται απο μεθοδεύσεις της Άγκυρας, με το ελληνικό στοιχείο 

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.