Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΗ! ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ (από παντού) τη γιορτή των Τριών Ιεραρχών…

Με απόφαση της Υπουργείου  Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού δεν ισχύει η αργία των Τριών Ιεραρχών για φροντιστήρια και κέντρα ξένων γλωσσών.

Την απόφαση με την οποία καταργείται η αργία των Τριών Ιεραρχών για τα φροντιστήρια και τα κέντρα ξένων γλωσσών, υπέγραψε η υφυπουργός Παιδείας  Ζέττας Μακρή. Υπενθυμίζεται ότι για τα σχολεία έχει καταργηθεί από το 2020 και τα μαθήματα πραγματοποιούνται κανονικά. Έως τώρα η αργία ίσχυε μόνο για τα φροντιστήρια, που με την συγκεκριμένη απόφαση καταργείται και για αυτά.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας:
Υπεγράφη από την Υφυπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Ζέττα Μ. Μακρή, η με αριθμ. 8778/Ν1/26-01-2024 απόφαση με την οποία τροποποιείται η με αριθμ. 219434/Α5/21.12.2016 (Β΄ 4212) απόφαση με θέμα: «Ημέρες διακοπών και αργιών φροντιστηρίων και κέντρων ξένων γλωσσών».
Με την συγκεκριμένη υπουργική απόφαση καταργείται από το σημείο II του στοιχείου Β. ΑΡΓΙΩΝ μόνο η θρησκευτική γιορτή των Τριών Ιεραρχών για τα φροντιστήρια και τα κέντρα ξένων γλωσσών.
Κατά τα λοιπά ισχύει η ανωτέρω Υπουργική Απόφαση. Η παρούσα απόφαση ισχύει από τη δημοσίευσή της. Η εν λόγω απόφαση έχει σταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο προς δημοσίευση.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.