Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Μπάχαλο στο ποδόσφαιρό: Μαρινάκης – Δημητριάδης στα δικαστήρια

Πολιτικές διαστάσεις παίρνει η σύρραξη μεταξύ της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του ιδιοκτήτη της, Β.Μαρινάκη, με την κυβέρνηση, με αφορμή τα όσα συνέβησαν «σε βάρος του Ολυμπιακού», όπως εκτιμούν οι άνθρωποι της ΠΑΕ, στο χθεσινό αγώνα, όπου η ομάδα του Πειραιά ηττήθηκε με 1-2 από την ΑΕΚ στο Καραΐσκάκη.

Βέβαια, ο ίδιος Β.Μαρινάκης έδωσε πολιτικές διαστάσεις από την αρχή στην υπόθεση καλώντας τον πρωθυπουργό Κ.Μητσοτάκη «να πάρει θέση», για να αντιμετωπίσει την εγκληματική οργάνωση, ενώ ο εκπρόσωπός του, αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και νομικός σύμβουλος Αλέξης Κούγιας, ότι είπε, ξεκαθάρισε ότι το δήλωσε σε συνεννόηση και μετά από έγκριση του Β.Μαρινάκη.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον από αυτά που είπε ο Α.Κούγιας έχουν οι αναφορές του στον «πρωθυπουργικό ανιψιό» και πρώην Γενικό Γραμματέα της Προεδρίας της Κυβέρνησης, Γρηγόρη Δημητριάδη, για τον οποίο είπε ότι «ήταν ο πολιτικός προϊστάμενος στο βρώμικο κύκλωμα του ποδοσφαίρου».

Ο  Γ. Δημητριάδης εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία έστειλε εξώδικο και πρόκειται να καταθέσει αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση και εξύβριση στον ηγέτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός Β.Μαρινάκη και στον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Α.Κούγια.

Τα όσα συμβαίνουν δεν είναι άσχετα με τα όσα έχουν αποκαλυφθεί στο πρόσφατο παρελθόν για το σκάνδαλο Predator όπου πρωταγωνιστούν με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο ο Βαγγέλης Μαρινάκης ως «θύμα» των υποκλοπών και ο Γ.Δημητριάδης ως «θύτης».

Ένα άλλο ερώτημα είναι ποιος είναι αυτός που είχε επισκεφθεί ο Γ.Δημητριάδης 36 φορές στον Κορυδαλλό, όπως λέει ο Α.Κούγιας.

Σε ότι αφορά την σχέση Γ.Δημητριαδη με Κ.Μητσοτάκη από το πρωθυπουργικό γραφείο διαρρέετο ότι οι σχέσεις τους ήταν ανύπαρκτες μετά την αποπομπή Δημητριάδη λόγω του σκανδάλου του Predator αλλά παραμονές των εορτών δημοσιοποιήθηκαν φωτογραφίες με τους δύο άνδρες να συντρώγουν με τις οικογένειές τους.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.