Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Μεσολόγγι: Άφαντος ο κυνηγός – Σπιθαμή προς σπιθαμή χτενίζει το λιμενικό με βάρκες την λιμνοθάλασσα

Σπιθαμή προς σπιθαμή χτενίζει το λιμενικό με βάρκες την λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου αναζητώντας ένα ίχνος του εξαφανισμένου εδώ και 6 μέρες Μπάμπη Κούτσικου.

Ο κυνηγός όμως είναι άφαντος. Το τελευταίο εύρημα ήταν ένα ζευγάρι γάντια μιας χρήσης που βρέθηκαν κοντά στο σημείο που άφησε ο 50χρονος κρεοπώλης τον κυνηγό.

«Tον πήγε λέει στο παρκινγκ και έκανε αναστροφή και γυρίζει πίσω και έφυγε, και του λέω άφησες τον Μπάμπη εκεi; Και με ποιον πάει ο Μπάμπης, εσύ και ο Μπάμπης πηγαίνατε για κυνήγι», είπε η μητέρα του αγνοούμενου.

Η μητέρα του αγνοούμενου Μπάμπη σήμερα κλήθηκε να καταθέσει στο τμήμα Μεσολογγίου και επισήμανε για μια ακόμη φορά στους αστυνομικούς ότι ο κρεοπώλης χρωστούσε μεγάλο χρηματικό ποσό στον γιο της.

«Ο γιος μου, τώρα ήρθε από την Ιταλία και ήταν να του δώσει τα λεφτά μες στις γιορτές, να δουλέψει Χριστούγεννα και μετά όλο του έλεγε αύριο Μπάμπη, αύριο Μπάμπη, και του λέει ο γιος μου πριν φύγω για Ιταλία να πάρω το χρήματα θέλω να φτιάξω και το σπίτι της μάνας μου».

Έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την τύχη του απευθύνουν γεμάτες αγωνία και οι αδελφές του 30χρονου.

«Χωριστήκαμε και ψάχναμε καλαμιές, ρέματα, και η μητέρα μου βρήκε τα γάντια σε μια αποθηκούλα που είχε συρματόπλεγμα», δήλωσε στο Live News η αδελφή του αγνοούμενου.

Σοκαρισμένοι και οι γείτονες του αγνοούμενου Μπάμπη που ελπίζουν σε μια θετική εξέλιξη.

Οι Αρχές προσπαθούν να συμπληρώσουν το παζλ του μυστηρίου, ενώ ένα επιπλέον στοιχείο που ερευνούν είναι το υλικό από μία κάμερα ασφαλείας της Ιονίας οδού που έχει καταγράψει τον 50χρονο κρεοπώλη να μπαίνει με το αυτοκίνητο του σε ένα χωράφι λίγα λεπτά μετά την εξαφάνιση του νεαρού.

Πηγή: megatv.com

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.