Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Άρση ασυλίας σε βουλευτή της ΝΔ για εμπλοκή του σε fund

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής άναψε ομόφωνα το «πράσινο φως» για την άρση της ασυλίας του βουλευτή της ΝΔ, Παναγή Καππάτου.

Η άρση της ασυλίας του έγινε μετά από από δύο μηνύσεις που κατατέθηκαν εναντίον του από δημοσιογράφους ΜΜΕ της Κεφαλονιάς για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση.

Η υπόθεση σχετίζεται με περιστατικό που είχε σημειωθεί τον Απρίλιο του 2023 στην Κεφαλονιά και συγκεκριμένα τη Μεγάλη Τετάρτη. Ο βουλευτής της ΝΔ Παναγής Καππάτος συνοδευόμενος από τον δημοσιογράφο του Alpha, Νίκο Μάνεση – που είναι φίλος και συντοπίτης του και ενώ έπιναν καφέ σε κεντρική καφετέρια ξαφνικά περαστικοί άρχισαν να γιουχάρουν τον βουλευτή με φράσεις του τύπου «κοράκι των πλειστηριασμών».

Κατά τις ίδιες πηγές οι περαστικοί απευθύνθηκαν και στον δημοσιογράφο λέγοντας «τι κάθεσαι με τον προδότη».

Ωστόσο ένας περαστικός με ποδήλατο περνώντας «έφτυσε στο έδαφος» προκαλώντας την οργή του δημοσιογράφου που άρχισε να κυνηγάει τον ποδηλάτη για εξηγήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι το 2020 ο γαλάζιος βουλευτής, εκπροσώπησε στο δικαστήριο τράπεζα σε απόπειρα πλειστηριασμού λαϊκής κατοικίας εργαζόμενης, που αποδεδειγμένα αδυνατούσε να αποπληρώσει το δάνειό της.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.